Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

«ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΜΟΥΝ ΠΙΑ» ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ «Φ» Ο 38ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Φιλικό «διαζύγιο» ανάμεσα στο
Ασπρόχωμα και τον Πέτρο Χιώτη



Παρελθόν αποτελεί από χθες ο Πέτρος Χιώτης στον Α.Ο. Ασπροχώματος, σε μια απόφαση για λύση της συνεργασίας που πάρθηκε κοινή συναινέσει ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Ο ικανότατος τεχνικός πέρσι οδήγησε την ομάδα του Ασπροχώματος στην επιστροφή της στην Α΄ τοπική, μετά από μια εξαιρετική χρονιά κατά την οποία η ομάδα τερμάτισε στην 1η θέση της Β΄ τοπικής.
Φέτος παρά το ξεκίνημα με νίκη που έκανε απέναντι στο Διαβολίτσι με 3-1, η συνέχεια δεν ήταν ίδια για το Ασπρόχωμα, καθώς στις 3 τελευταίες αγωνιστικές γνώρισε ισάριθμες ήττες από Απόλλωνα (0-5), Αρφαρά (0-1), και Δώριο (0-3), κάτι που συνεπάγεται απολογισμό σε γκολ 0-9!
Η ομάδα αντιμετώπιζε από την αρχή της χρονιάς πολλά προβλήματα με απουσίες βασικότατων ποδοσφαιριστών. Ο πρώτος σκόρερ της περσινής χρονιάς στην Β΄ τοπική, Αντώνης Φίλιος έκανε ελλιπή προετοιμασία και ακόμα δεν βρίσκεται στο 100%, ο Δημήτρης Κουρούπης που αποκτήθηκε από την «Καλαμάτα» και είναι ανενεργός, αλλά και ο νεαρός Νίκος Δημητρίου που μπήκε σε φουλ ρυθμούς τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Όλα τα παραπάνω, μαζί και με την δυναμικότητα της κατηγορίας οδήγησαν το Ασπρόχωμα στο να βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Μεσσηνιακό και τα Αρφαρά στους 3 βαθμούς.

«Δεν το ευχαριστιόμουν πια»
Το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δυο πλευρές ήταν «φιλικό» σύμφωνα με τον ίδιο τον Πέτρο Χιώτη. Ο 38χρονος τεχνικός μίλησε στην «Φ» για τους λόγους που οι δυο πλευρές χώρισαν δρόμους: «Ήταν ένα φιλικό "διαζύγιο". Γενικά και εγώ δεν το ευχαριστιόμουν, υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα. Κάποια πράγματα που είχαμε πει το καλοκαίρι – χωρίς να θέλω να αφήσω αιχμές κατά τις διοίκησης – δεν έγιναν τελικά. Ήρθαν και τα τελευταία αποτελέσματα και είπαμε με την διοίκηση να σταματήσουμε την συνεργασία μας.»
Όσον αφορά για το αν είναι έτοιμος να αναλάβει την ηγεσία κάποιας άλλης ομάδας στο τοπικό, ο Χιώτης δεν έδειξε …μεγάλη διάθεση! Κάτι που δικαιολογείται από τα εξής λεγόμενά του: «Είναι ακόμα νωρίς να σκεφτώ κάτι τέτοιο… Προς το παρόν θέλω να ξεκουραστώ. Όσο ήμουν στο Ασπρόχωμα με τα προβλήματα εξουθενώθηκα…»


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου