Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Πρεμιέρα σήμερα με Κόροιβο Αμαλιάδας για την "Καλαμάτα '80"

Λίγες μόλις ώρες απομένουν για το εναρκτήριο σφύριγμα της φετινής Α2! Στην Καλαμάτα οι «λύκοι» περιμένουν πως και πως την πρώτη τους μάχη με αντίπαλο τον Κόροιβο και όπλο το «σπίτι» τους, με σκοπό την κατάκτηση του πρώτου θετικού αποτελέσματος.

«Όπως κάθε πρεμιέρα χρειάζεται σοβαρότητα! Περιμένουμε πως και πως, γι’ αυτό δουλεύουμε δυο μήνες τώρα» εξηγεί ο αρχηγός της «Καλαμάτα ’80» Δήμος Μπουσούνης που μαζί με τους συμπαίκτες του αδημονούν για το πρώτο σερβίς!
Ο Κόροιβος Αμαλιάδας έχει κι αυτός τη δική του ιστορία, όμως το μεγάλου ατού, στο οποίο και φέτος ελπίζει πως θα μπορεί να υπολογίζει σε κάθε αποστολή η Καλαματιανή ομάδα, είναι ο σπουδαιότερος συμπαίκτης κάθε αθλητή και ομάδας... Ο κόσμος της! 
Σε αυτόν προσμένει και σήμερα, στο εφαλτήριο μιας νέας προσπάθειας στην Α2 Εθνική κατηγορία, στο φινάλε της οποίας άπαντες στην  "Καλαμάτα ΄80" ελπίζουν στην ευόδωση των στόχων που έχουν θέσει φέτος.
Αγωνιστικά μοναδικός απόντας ο στρατευμένος Βαγγέλης Ντάκουρης ο οποίος δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει άδεια. Στη θέση του θα βρεθεί ο υψηλόσωμος Ηλίας Καρράς.



Το εισιτήριο κοστίζει 3 ευρώ, ενώ στο κλειστό σήμερα θα διατίθενται και εισιτήριας διαρκείας.
Στις 6 μ.μ. όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στο κλειστό της παραλίας. Να είστε όλοι εκεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου