Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΡΟΝΤΕΟ…. ΣΤΟ «Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ» ΟΠΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 3-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Ένας …κακός χαμός μετά το 75ο λεπτό!

ΜΕ 8 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ»ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΡΕΦΕΡΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


Κακός χαμός…
Σε αρνητικό πρωταγωνιστή στο χθεσινό παιχνίδι στο «Γ. Λουκαρέας» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας και την Ακαδημία Πάμισου Μεσσήνης αναδείχθηκε ο διαιτητής κ. Τουρλομούσης που στο α΄ μέρος είχε μια πολύ καλή εικόνα και ένα εύκολο έργο, στο δεύτερο ημίχρονο όμως γύρισε το νόμισμα απ’ την άλλη όψη!
Το χθεσινό ματς μέχρι το 80ο λεπτό κυλούσε ομαλά και ήταν ισόπαλο στο σκορ (2-2) με τις δυο ομάδες να παλεύουν για το γκολ της νίκης. Ο κακός χαμός ξεκίνησε με αφορμή ένα fair play  που δεν τηρήθηκε από την ομάδα των φιλοξενουμένων που είχε ως αποτέλεσμα το 3ο γκολ υπέρ της και τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Το φιλμ του αγώνα
Οι παίκτες της Ακαδημίας Πάμισου προηγήθηκαν με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αλεβίζος στο 4ο λεπτό για το 0-1/
Ο Παναθηναϊκός έφτασε να προηγείται με 2-1 χάρη στα δυο γκολ που πέτυχε ο αρχηγός του, Σωτήρης Κριτσωτάκης στο 33ο με τακουνάκι και στο 43ο λεπτό του αγώνα με σουτ . Να σημειωθεί πως ο Σωτήρης Κριτσωτάκης συμπλήρωσε την περασμένη Τετάρτη 100 συμμετοχές με την φανέλα των «πρασίνων» και την επόμενη Δευτέρα πρόκειται να τιμηθεί από τον σύλλογο για την προσφορά του.
Για την Ακαδημία Παμίσου, ισοφάρισε στο 64΄ ο Κατσιμπαρδέας και στο 75ο λεπτό ο Μουλαβασίλης σφράγισε τη νίκη κάνοντας το 2-3. Φάση που αποτέλεσε την αφορμή για την έναρξη των επεισοδίων που ακολούθησαν. Ο Τσούκλερης βρέθηκε στο έδαφος από τραυματισμό και η ομάδα του ΠΑΟ καθώς και ορισμένοι παίκτες των φιλοξενούμενων σταμάτησαν θεωρώντας πως το ίδιο θα πράξει και ο ρέφερι. Όμως ο κ. Τουρλομούσης συνέχισε το ματς προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΠΑΟ που διαμαρτυρήθηκαν προς αυτόν που δεν σταμάτησε το παιχνίδι αλλά και στους φιλοξενούμενους, θεωρώντας πως έπρεπε να τηρήσουν το «Fair Play».
Στο σημείο αυτό ο ρέφερι κ. Τουρλομούσης απέβαλε τον κόουτς του ΠΑΟ, Σταύρο Χριστόπουλο και λίγα λεπτά μετά, απέβαλε και τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Μπούχαλη για διαμαρτυρία!
Ο εκνευρισμός δεν επέτρεψε στο παιχνίδι να ολοκληρωθεί ομαλά, με την ένταση να παραμένει εντός και εκτός τερέν.
Τα σκληρά μαρκαρίσματα οδήγησαν σε αποβολές την ομάδα του ΠΑΟ αφήνοντάς την με οκτώ παίκτες! Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν ο Πετρόπουλος στο 81΄, ο Κασάϊ στο 84΄ και ο Γεωργιτσέας δυο λεπτά αργότερα.

Ένταση και εκτός τερέν
και αστυνομική παρουσία
Η ένταση συνεχίστηκε και μετά το τέλος του αγώνα με τους «πράσινους» να διαμαρτύρονται προς τους διαιτητές για την αδικία που υπέστησαν στη συγκεκριμένη φάση αλλά και τη προκατειλημμένη, όπως την χαρακτήρισαν, συμπεριφορά του κ. Τουρλομούση προς την ομάδα του ΠΑΟ στο χθεσινό παιχνίδι.
Η κόντρα μεταφέρθηκε έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, όπου κάποια στιγμή σε αυτή μετείχε -από σπόντα(!) – ένας παράγοντας της Ομόνοιας ο οποίος βρέθηκε σε κόντρα με παράγοντα του ΠΑΟ για άσχετο όμως λόγο! Η επέμβαση των ψυχραιμότερων έβαλε τέλος στα χειρότερα, αν και στο γήπεδο λίγο αργότερα κατέφθασαν αστυνομικοί που εκλήθησαν από τους διαιτητές, προκειμένου να διαφυλαχτεί την ασφάλειά τους αν και μέχρι τότε η …φωτιά είχε σβήσει και οι περισσότεροι είχαν απομακρυνθεί.

Το φύλλο αγώνα
Το ματς είχε συνολικά εννέα λεπτά καθυστερήσεων. Στο φύλλο αγώνα ο ρέφερι σημείωσε τα εξής: «Στο 80ο λεπτό του αγώνα απέβαλα και κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) τον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας κ. Πετρόπουλος με ΑΦ 4 Κ ΑΔΕ 1112630. Διότι και ενώ παρατηρηθείς στο 75ο λεπτό για διαμαρτυρία, στο ως άνω λεπτό έβρισε αντίπαλο «Άντε ρε καραγκιόζη». Στο 80ο λεπτό του αγώνα απομάκρυνα από τον πάγκο της γηπεδούχου ομάδας, Παναθηναϊκό Καλαμάτας, διότι εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και μου είπε διαμαρτυρόμενος ο κύριος Χριστόπουλος, ο οποίος αναγράφεται ο Α΄ Εκπρόσωπος «Τι σφυρίζεις ρε σήμερα. Είσαι σοβαρός;»
Στο 80ο λεπτό του αγώνα απομάκρυνα από τον πάγκο της γηπεδούχου ομάδας, Παναθηναϊκό Καλαμάτας, κ. Μπούχαλη Δ. ο οποίος αναγράφεται ως εκπρόσωπος της γηπεδούχου, διότι εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς την άδειά μου και μου είπε «Είσαι γελοίος. Τσιράκια του Σταθόπουλου». Στο 87ο λεπτό του αγώνα απέβαλα με κόκκινη κάρτα (απευθείας) τον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας, Παναθηναϊκό Καλαμάτας Κασάι Δ. με ΑΦ 12 και ΑΔΕ 1402620 διότι ενώ είχε σφυρίξει ελεύθερο άμεσο λάκτισμα υπέρ του, χτύπησε με μπουνιά αντίπαλό του. Στο 90ο λεπτό του αγώνα απέβαλα  με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη)  τον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδος, Παναθηναϊκό  Καλαμάτας, με ΑΦ 16 και ΑΔΕ 1113742 ενώ και ενώ παρατηρηθείς στο 65ο λεπτό για τράβηγμα φανέλας στο ως άνω λεπτό προσπάθησε να χτυπήσει αντίπαλό του με μπουνιά και ενώ είχα σφυρίξει ελεύθερο λάκτισμα υπέρ του.»

«Προχωράμε με το
τριφύλλι στην καρδιά»
«Όσο και να μην μας θέλετε, εμείς θα παραμείνουμε εδώ, για να αγωνιζόμαστε για όλα αυτά, που εσείς ούτε στα πιο τρελά όνειρα σας δεν έχετε ζήσει. Προχωράμε με το τριφύλλι στην καρδιά.» έγραψε στο facebook ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπούχαλης φανερά δυσαρεστημένος από τα γεγονότα που έλαβαν χθες χώρα στο γήπεδο.

Μεγάλος υπεύθυνος ο διαιτητής
«Όπως οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές έχουν κακά παιχνίδια» είπε στη «Φ» ο αρχηγός του ΠΑΟ Σωτήρης Κριτσωτάκης, θέλοντας να ρίξει τους τόνους, αν και ο ίδιος όπως και οι περισσότερο στο πράσινο στρατόπεδο χαρακτηρίζουν ως μεγάλο υπεύθυνο για την κακή έκβαση του χθεσινού αγώνα - όχι όσον αφορά στο αποτέλεσμα -  τον διαιτητή.
Ο Σωτήρης Κριτσωτάκης θέλησε μετά το τέλος του αγώνα να δώσει εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν χθες στο γήπεδο, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει πως συμπεριφορές και καταστάσεις όπως αυτές απομακρύνουν ικανούς και με θέληση για προσφορά παράγοντας από το ποδόσφαιρο: «Άνθρωποι όπως ο κ. Δημήτριος Μπούχαλης και η κα Άντζελα Σκλήκα θα ’πρεπε να τους παρακαλάνε να ασχολούνται με τα κοινά και όχι να τους διώχνουν με τον τρόπο τους! Το ξέσπασμα του προπονητή μου κ. Χριστοπούλου και του πρόεδρου μου κ. Μπούχαλη τα λέει όλα για τα όσα έγιναν σήμερα (σ.σ. χθες). Δυο άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα…»
Όσο για το φ.α. ήταν κατηγορηματικός: «Βεβαίως γράφτηκαν και ανακρίβειες στο Φ.Α. Ότι ο κύριος Μπούχαλης εξύβρισε τον κύριο Σταθόπουλο, που δεν συνέβη σε καμία περίπτωση αυτό.
Ορθές οι αποβολές των συμπαικτών μου, αλλά θα πρέπει οι διαιτητές να μην ειρωνεύονται ούτε να προκαλούν τους ποδοσφαιριστές!
Δεν θέλω να σταθώ άλλο στην διαιτησία του Τουρλουμούση, ο όποιος απλά είχε ένα άσχημο δεύτερο ημίχρονο, απλά έτυχε! Όπως και οι ποδοσφαιριστές έχουν κακά παιχνίδια έτσι τυχαίνει και για τους διαιτητές!»
Όσο για το Fair Play, είπε: «Όσον αναφορά τα 3 γκολ και το Fair Play, αυτό είναι θέμα της ομάδα του Πάμισου και του προπονητή τους. Αν θέλουν το παίζουν. Απλά ο διαιτητής μπορούσε να το είχε σταματήσει μιας και είχε σταθεί πάνω από τον χτυπημένο παίχτη!»
● Διαιτησία: Τουρλομούσης Ν., Γκούμας Ν., Τσουλάκος Η.
Ιατρός αγώνας: Γεωργόπουλος Νικόλαος
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ποτηριάδης, Μπιτσάκου (76΄ Κασάι), Μαργιόλης, Πετρόπουλος, Πετρόγιαννης, Κριτσωτάκης, Καναλουπίτης, Τσούκλερης, Πανταζόπουλος (61΄ Γεωργιτσέας), Προζυμάς (69΄ Κολόζης), Χριστόπουλος.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Α. Αλεβίζος, Χ. Αλεβίζος, Χαραλαμπόπουλος, Κοντομανωλόπουλος, Χούλιαρης, Malku, Νικολόπουλος, Μάλλιος (61΄ Βόλλαρης), Καραχάλιος (49΄ Μουλαβασίλης), Παπαδόπουλος (46΄ Κατσιβαρδέας), Κ. Αλεβίζος.


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου