Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80"

Βασίλης Μωραϊτης: «Κακή αλλά
πλασματική η εικόνα του Πήγασου»



Αν και η παραίτηση του Κολεγίου βρήκε απροετοίμαστο τον Πήγασο ως δικαιούχο της «χήρας» θέσης που προέκυπτε στην Α2, παρόλα αυτά η ομάδα του Πήγασου Νέου Κόσμου θέλει να αποδείξει πως έχει τα εχέγγυα για να παραμείνει αλλά και να αφήσει το δικό της σημάδι!
Η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής με μια μόλις νίκη στο ενεργητικό της - στην πρεμιέρα κέρδισε την ΑΠΣ Φθιά με 1-3 σετ) ενώ έχει κάνει και το ρεπό της, την φέρνει στην 7η θέση με 3 βαθμούς με συγκάτοικο τον Κόροιβο Αμαλιάδας, ενώ ακολούθησε η ήττα με 3-0 σετ από την «Καλαμάτα ’80».
Ο πασαδόρος Βασίλης Μωραΐτης (γεν. 24/5/1980), που πέρυσι αγωνιζόταν στα Ταταύλα και φέτος κάνει μια νέα προσπάθεια με την ομάδα του Πήγασου τονίζει πως η ομάδα του πρέπει «…να αποδείξει στην κατηγορία αυτή ότι αυτό που έγινε, έγινε για καλό! Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.»
Όσο για το παιχνίδι του προηγούμενου Σάββατο στην Καλαμάτα και την ήττα από τους «λύκους», ο Βασίλης στάθηκε στην κακή αλλά πλασματική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του: «Η ομάδα μας δεν έπαιξε καλά, αυτό είναι γεγονός. Επηρέασε η έδρα και πιστεύω πως παίξαμε περισσότερο αγχωμένα απ’ όσο θα έπρεπε. Είναι πλασματική εικόνα που δείξαμε και ελπίζω στον β΄ γύρο να το αποδείξουμε αυτό στην έδρα μας. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Να είμαστε καλά…»
Η «Καλαμάτα ’80» και τώρα τα Ιωάννινα αποτελούν δυο συνεχόμενα αλλά εξίσου δύσκολα παιχνίδια για την νεοφώτιστη ομάδα του Πήγασου: «Η Καλαμάτα είναι κι αυτή μια καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, δυνατό μπλοκ και μια πολύ δυνατή έδρα που παίζει ρόλο. Την επόμενη αγωνιστική θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Παίζουμε εντός με τα Ιωάννινα.» κλείνοντας ο έμπειρος πασαδόρος δεν έβαλε «ταβάνι» μια θέση στον Β΄ Όμιλο της Α2, αλλά την παραμονή της ομάδας του σε αυτήν με το σπαθί της!
«Στόχος μας να έχουμε στο τέλος ένα καλό πλασάρισμα, να συγκεντρώσουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία. Η ομάδα θέλει … όχι πρέπει να σωθεί. Τώρα αν θα είμαστε 5οι ή 8οι δεν μας πειράζει! Θέλουμε να σωθούμε αλλά να δείξουμε κι ένα πρόσωπο αξιόλογο, που να δικαιολογεί την παρουσία μας στην κατηγορία αυτή και να θέσουμε τις βάσεις για το μέλλον».
Ο Πήγασος παίζει το Σάββατο εντός έδρας στο Μετς Α΄ (ώρα 18.00) με αντίπαλο τον επικίνδυνο και δυνατό ΑΓΣ Ιωαννίνων με στόχο να επανέλθει στις νίκες. Διαιτητές θα είναι οι Β. Οικονόμου και Μιχαήλογλου.


Σ. Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου