Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΑ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΤΡΑΚΗ

Για την βοήθεια που πρόσφεραν Μπουσούνης
και «Καλαμάτα ’80» στον αθλητή Μητρόπουλο


Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ αλλάζει, εξελίσσεται κι αφήνει το …διαίρει και βασίλευε  στο παρελθόν, έχοντας πια αναγνωρίσει και εμπεδώσει πως ενωμένοι είμαστε ισχυροί. Έτσι και στον αθλητισμό. Οι εποχές που σύλλογοι στην ίδια πόλη ήταν μόνον αντίπαλοι και απέφευγαν οποιαδήποτε συνεργασία ή έστω μια χείρα βοηθείας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ειδικά στον χώρο του βόλεϊ, αυτές οι μέρες ανήκουν στο παρελθόν. Το μέλλον θέλει συνεργασία, σύμπνοια και όραμα. Η νέα γενιά πετοσφαιριστών και παραγόντων μοιάζει να το ασπάζεται και σε αυτό το πνεύμα τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε «μάρτυρες», όχι ενός αλλά δυο περιστατικών που «το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο»
Πρώτη ήταν η αξιέπαινη πράξη βοήθειας από την προπονήτρια και παίκτρια του Μεσσηνιακού Γωγώ Σουρή, που στο άκουσμα του τραυματισμού του προπονητή του Ακρίτα Μπάμπη Μυτσκίδη έσπευσε να βοηθήσει τον σύλλογο, κάνοντας προπόνηση στις αθλήτριες του Ακρίτα και τώρα άλλη μια ανάλογης αξίας και σημασίας πράξη έρχεται να χαροποιήσει όλο τον κόσμο.
Ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ του «ΑΟ Καλαμάτα 80» Ιωάννης Μπουσούνης στάθηκε στο πλευρό του αθλητή του Ακρίτα Καλαμάτας, Μιχάλη Μητρόπουλου που πρόσφατα αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας.
Ο γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας του Ακρίτα Καλαμάτας Κώστας Κουτράκης έσπευσε να τον ευχαριστήσει και δημόσια με την κάτωθι ανακοίνωση:
«Ως γενικός αρχηγός της ομάδας ανδρών του Ακρίτα Καλαμάτας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους (αθλητές, αθλήτριες, φίλους) που βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο τον αθλητή της ομάδας μας Μιχάλη Μητρόπουλο στο πρόσφατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.
Θα ήθελα όμως να σταθώ ιδιαιτέρως στην οικονομική συμμετοχή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ «Καλαμάτα ’80» και προσωπικά του κ. Ιωάννη Μπουσούνη. Τέτοιες πράξεις κοσμούν το άθλημα μας και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Στον αθλητή μας εύχομαι να επιστρέψει σύντομα γερός στην αγωνιστική δράση και όλα να ανήκουν στο παρελθόν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου