Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (10/2)

Κομπλέ η «Καλαμάτα ’80»
προετοιμάζεται για το «τριφύλλι»!

ΑΠΑΝΤΕΣ παρόντες στο γήπεδο και με ενθουσιασμό προσμένοντας την αναμέτρηση της Τετάρτης. Στο στρατόπεδο των «λύκων» -μετά την αναβολή των αγώνων της Α2 Εθνικής κατηγορίας και συγκεκριμένα της αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής με την ΕΑΠ στην Πάτρα – προετοιμάζονται πυρετωδώς να υποδεχθούν στην πόλη μας τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο βόλεϊ Ανδρών.
Μοναδικός απόντας ο διαγώνιος Νίκος Μανιατέας που σήμερα αναμένεται να επιστρέψει από την Αθήνα και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, μετρώντας τον χρόνο αντίστροφα για την … πράσινη μονομαχία!

Η ...προετοιμασία των φιλάθλων!

Σωστή προετοιμασία όμως δεν χρειάζονται μόνον οι παίκτες αλλά και οι φίλαθλοι που επιθυμούν να βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Η σωστή προετοιμασία αφορά βεβαίως στην έγκαιρη απόκτηση των εισιτηρίων τους από τα γνωστά σημεία προπώλησης αλλά και στην έγκαιρη άφιξή τους στο κλειστό γυμναστήριο της παραλίας, προς αποφυγήν συνωστισμού και απώλεια θεάματος, που 100% θα προσφέρουν οι «πράσινοι» και των δυο ομάδων!
Με ανακοίνωσή της η ομάδα της για το ματς της Τετάρτης 10/2 με τον Παναθηναϊκό
«Η διοικούσα επιτροπή της ΑΟ «Καλαμάτα ’80» θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό για τα παρακάτω:
1. Την ημέρα του αγώνα κατόπιν απόφασης της αστυνομίας οι χώροι του Δημοτικού Σταδίου θα είναι κλειστοί από τις 16.00 και έως τη λήξη του αγώνα.
2. Η πρόσβαση στους χώρους του Σταδίου θα γίνεται μόνο με τα εισιτήρια του αγώνα.
3. Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται κανονικά στα σημεία πώλησης ως και το μεσημέρι της Τετάρτης στις 14.00. (Δείτε σχόλια για λεπτομέρειες)
4. Στη συνέχεια τα εισιτήρια που θα απομένουν θα πωλούνται στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου έως εξαντλήσεως τους.

5. Παρακαλούμε τον φίλαθλο κόσμο που επιθυμεί να παρακολουθήσει τον ιστορικό αυτό αγώνα να προμηθευτεί εγκαίρως το εισιτήριο και να προσέλθει στο Κλειστό κάποια ώρα πριν την έναρξη ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην είσοδο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου