Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Οι άνδρες του Ακρίτα νίκησαν στην έδρα του τον φαβορί για τίτλο Απόλλωνα!

● ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΠ● ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΙΣ 21:30 ΣΤΟ «COSMOS CENTER»

ΣΤΗΝ Πάτρα έδωσε την πρώτη της μάχη η ανδρική ομάδα του Ακρίτα Καλαμάτας, εκεί ο Κώστας Κουτράκης και οι παίκτες του διασταύρωσαν τα ξίφη τους με τον τοπικό Απόλλωνα, ένα από τα φετινά φαβορί για άνοδο και παρόλα αυτά δεν …κώλωσαν πουθενά!
Παρότι είχαν να αντιμετωπίσουν την περσινή φιναλίστ ομάδα στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, οι παίκτες του Ακρίτα έδειξαν από την αρχή τις άγριες διαθέσεις τους, αλλά και την πρόθεσή τους να διακριθούν στο φετινό πρωτάθλημα. Άλλωστε οι στόχοι του συλλόγου δεν είναι αφορούν απλά στην παραμονή της ομάδας στη Β΄ Εθνική, αντιθέτως ταβάνι είναι η κορυφή και η άνοδος στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ. Πρόκειται άλλωστε για ένα συγκρότημα με δυναμική και αγωνιστική αξία που έχει να προσφέρει αρκετά στον χώρο της ανδρικής πετοσφαίρισης στην περιοχή μας.
Στο πρώτο ματς της χρονιάς, ο Ακρίτας μπήκε ζεστά και με αποφασιστικότητα πήρε τα δυο πρώτα σετ με 20-25 και 18-25. Η χαλαρότητα όμως που συνοδεύει αυτό το αποτέλεσμα (2-0 σετ), τους «χτύπησε την πόρτα»!
● Τι συνέβη μετά το δεύτερο σετ; «Μετά χαλαρώσαμε!!! Κάναμε λάθη στην υποδοχή και αρχίσαμε να δυσκολευόμαστε… Το εκμεταλλεύτηκαν κι αυτοί σωστά και ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους! Είναι πολύ καλή ομάδα όταν της δώσεις το δικαίωμα…», είπε χαρακτηριστικά στη «φ» ο κ. Κουτράκης.
Η Πάτρα είδε την ευκαιρία να μειώσει και το έκανε (25-19, 25-18) και η μεγάλη μάχη δόθηκε στο ται μπρέικ όπου με 15-17, οι Καλαματιανοί έφυγαν με τους δυο βαθμούς της νίκης στις αποσκευές τους!
«Είμαστε καλύτεροι στις άκρες, Αυτοί έχουν πολύ δυνατό κέντρο. Για όσο πάμε καλά στην υποδοχή θα τελειώνουμε όλα τα ματς εύκολα… και λογικό γιατί είμαστε αρκετά δυνατοί!»
● Ο Απόλλωνας ήταν αυτό που περιμένατε: «Δεν τον ξέρω από πέρυσι, ήξερα όμως πριν το ματς πως πρόκειται για μια ομάδα που αν της δώσεις το δικαίωμα σου κάνει την ζημιά. Είναι μια νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο και πολλές αντοχές. Καλοδουλεμένη ομάδα! Για μας είναι πολύ μεγάλη νίκη γιατί είναι απ’ τους διεκδικητές του τίτλου και τους κερδίσαμε στην έδρα τους!»
● Όσο για τους στόχους της νέας χρονιάς, ο κόουτς Κωνσταντίνος Κουτράκης ήταν σαφής: «Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να βελτιωνόμαστε μέρα με την ημέρα και στο τέλος να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο....»
Η αποστολή του Ακρίτα Καλαμάτας στην Πάτρα πλαισιώθηκε από τους εξής αθλητές: Γιάννη Τρουπάκη, Μιχάλη Μητρόπουλο, Γιώργο Κουλιέρη, Κυριάκο Καρούνο, Λεωνίδα Μπελογιαννέα, Χρήστο Μπελόγιαννη, Γρηγόρη Τσώνη, Δημήτρη Ζαχαρόπουλο, Ανδρέα Σαρδέλη και Γιάννη Πράττη.
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στην Β΄ Εθνική Ε.Σ.ΠΕ.Π., έχουν ως κάτωθι:
Ομόνοια Ναυπάκτου - Άρατος Κιάτου       3-0
Απόλλων Πατρών - Ακρίτας Καλαμάτας    2-3
Αιγιαλέων - Ζακυνθινός           αναβλήθηκε
Ρεπό Ε.Α. Πατρών
Ο Ακρίτας έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική και σήμερα έχει προγραμματίσει για τις 8 μ.μ. φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την «Καλαμάτα ’80» (Α2 Εθνική) στο κλειστό της Παραλίας. Ένα δυνατό τεστ πριν από τον δεύτερο αγώνα της  χρονιάς με τον Άρατος 1893 Κιάτου, που στην πρεμιέρα έχασε από την γηπεδούχο Ομόνοια Ναυπάκτου με 3-0 σετ.

Συνεργασία με την
φωτογράφο Κάλλι Κολόζη

«Η ανδρική ομάδα του Α.Ο. Ακρίτα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την φωτογράφο Κάλλι Κολόζη για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Η Κάλλι θα βοηθήσει στα μέγιστα έτσι ώστε μέσα απ τον φακό της να προβληθεί η ομάδα μας όσον το δυνατό περισσότερο!!!!!!! Κάλλι καλωσόρισες στην οικογένεια μας!»

Το πάρτι του Ακρίτα
στο Cosmos Center

Η μεγάλη γιορτή για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που έχουν κάνει την έγγραφη τους στις Ακαδημίες του Ακρίτα Καλαμάτας έφτασε. Σήμερα στις 9:30 το βράδυ στην κεντρική πλατειά της πόλης και συγκεκριμένα στο κατάστημα «Cosmos Center», οι μικροί αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών του συλλόγου καλούνται να …παραλάβουν τα δώρα τους και να περάσουμε όμορφα στο πάρτι που διοργανώνει ο σύλλογος.
Αθλητές και αθλήτριες θα παραλάβουν το αθλητικό τους υλικό προσφορά των χορηγών του συλλόγου: Total Λιπακτικά Παπαδόπουλος, καταστήματα Αθλητικών Ειδών «Cosmos Center» και Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Κέλλυ Μακροπούλου.
Μουσικά την εκδήλωση θα συνοδεύσουν ραδιοφωνικοί παραγωγοί του City Fm 103,8, ενώ το ξενοδοχείο «Elite City Resort» θα παρέχει έναν γευστικότητα μπουφέ!


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου