Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Παραμένει αήττητη σε κύπελλο και πρωτάθλημα η Κυπαρισσία!

● ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΕΛΕΩ ΧΙΑΣΤΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ● ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ: ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»

ΜΕΣΑ από μια πολύ δύσκολη έδρα «απέδρασε» την περασμένη Κυριακή ο Α.Ο. Κυπαρισσίας, που επικράτησε με 1-0 του Τσικλητήρα Πύλου σε ένα παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις που κρίθηκε σε ένα πέναλτι.
Ο Α.Ο.Κ. συνέχισε να ακολουθεί σε απόσταση 4άρων βαθμών από τον πρωτοπόρο Πάμισο Μεσσήνης, ενώ παράλληλα επέκτεινε το αήττητο σερί του στους φετινούς επίσημους αγώνες. Συγκεκριμένα, έχει 14 παιχνίδια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα που δεν έχει ηττηθεί αφού μετρά 12 νίκες και δυο ισοπαλίες, αμφότερες στο πρωτάθλημα με Εράνη και Απόλλωνα Καλαμάτας.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη, αφού είναι η μοναδική στην Μεσσηνία που το έχει πετύχει αυτό!
Το ματς με την Πύλο αποτελεί ήδη παρελθόν και ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε στην «Φ»: «Θεωρώ ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Είχαμε την κατοχή σε όλο το ματς και χάσαμε δυο κλασσικές ευκαιρίες, μια αφού σκοράραμε και μια πριν. Δεν κινδυνέψαμε ποτέ, το παιχνίδι παίχτηκε στο μισό γήπεδο».

Ενδυνάμωση στο γόνατο ο Σπύρος Μαργαρώνης

Η Κυπαρισσία μετρά μια σημαντική απουσία, καθώς ο Σπύρος Μαργαρώνης εξακολουθεί να βρίσκεται στα «πιτ» λόγω της μερικής ρήξης πρόσθιου χιαστού που έχει υποστεί. Ο πολύπειρος αριστερός μπακ ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ωστόσο παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει. Από την άλλη ο στρατευμένος Ηλίας Κυριακούλης δύσκολα θα ενισχύσει την ομάδα του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Σπερχογεία. Για το συγκεκριμένο ματς, ο Μαντζούνης τόνισε: «Έχουμε ξαναγωνιστεί με την Σπερχογεία άλλες δυο φορές, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι το ίδιο πράγμα. Καλώς ή κακώς όλες οι ομάδες έρχονται χωρίς άγχος στην έδρα μας, καθώς βάζουν ως στόχο να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε το  Σάββατο, όπως έχω ξαναπεί η φιλοσοφία μου είναι πως θα κυνηγάμε την νίκη εντός και εκτός έδρας, ανεξαρτήτως αντιπάλου.»

«Βγάλαμε ένα πολύ
δύσκολο πρόγραμμα»

Η Κυπαρισσία όπως προαναφέραμε ακολουθεί στην 2η θέση πίσω από τον Πάμισο με 4 βαθμούς μπροστά, ενώ απέχει και 4 βαθμούς από τον 3ο Απόλλωνα Καλαμάτας. Ερωτηθείς για το εάν βλέπει το δίδυμο Πάμισος  - Κυπαρισσία να παραμένει φαβορί για τον τίτλο μέχρι τέλους, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Πιστεύω πως θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος και να αγωνιστούν όλες οι ομάδες μεταξύ τους για να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Είναι κι άλλες ομάδες που για διάφορους λόγους δεν έχουν δείξει αυτό που μπορούν, είτε λόγω ατυχίας είτε λόγω τραυματισμών και μπορεί να ανέβουν. Η ατυχία μας σε σχέση με τον Πάμισο είναι πως είχαμε ανάποδα προγράμματα. Έχουμε παίξει σε έδρες "φωτιά" βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Την δυσκολία που περάσαμε εμείς στον 1ο γύρο, θα την περάσει ο Πάμισος στον 2ο».


Α.Ν.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου