Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Σ.Δ.Υ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Νέο ρεκόρ συμμετοχών: με 226 
αθλητές στον 32ο Μαραθώνιο Αθηνών



Με νέο ρεκόρ συμμετοχών θα δώσει το παρόν στις εκδηλώσεις του 32ου Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας. Ο ΣΔΥΜ θα βρεθεί στην εκκίνηση του 32ου Μαραθωνίου με 226 αθλητές την Κυριακή 9 Νοεμβρίου.
Πρόκειται για το πολιτισμικό αθλητικό γεγονός που δημιούργησε παγκοσμίως το πρότυπο για παρόμοιες διοργανώσεις και που κερδίζει συνεχώς τη συμμετοχή όλο και περισσοτέρων αθλητών και θιασωτών. Από τότε που καθιερώθηκε ως Ολυμπιακό αγώνισμα χιλιάδες άνθρωποι επιθυμούν να ακολουθήσουν τα βήματα του πρώτου Μαραθωνοδρόμου τρέχοντας τη μία και μοναδική κλασική διαδρομή. Τα βήματα που απαιτούν πειθαρχία, υπομονή, επιμονή, σεβασμό και αφοσίωση στη διαδικασία. Δεν είναι ένας κοινός αγώνας μεγάλων αποστάσεων. Λειτουργεί ως σύμβολο, σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν ηττημένοι. Ο στόχος δεν είναι ο χρόνος, είναι ο τερματισμός. Στο τέρμα μοιράζονται όλοι τη νίκη. Ακόμα και αυτοί που δεν καταφέρνουν να τερματίσουν συνεχίζουν να αγωνίζονται για να τα καταφέρουν μια επόμενη φορά.
● Η συμβουλή του ΣΔΥΜ: «Μη προσθέτετε περισσότερο άγχος στον εαυτό σας τις τελευταίες μέρες. Απλά απολαύστε τη συμμέτοχη σας. Θα είναι μια μοναδική εμπειρία για τον καθένα- ιδιαίτερα για τους πρωτάρηδες και θα επανεκτιμήσετε τον εαυτό σας ακόμα περισσότερο» είναι η συμβουλή που δίνει ο ΣΔΥΜ προς τους αγωνιζόμενους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου