Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Ο Ακρίτας απέναντι στους
πρωτοπόρους της Νέας Περάμου

ΔΥΣΥΠΕΡΒΛΗΤΟ αντίπαλο θα έχουν απέναντί τους οι παίκτες του Ακρίτα σήμερα στο Κλειστό γυμναστήριο της παραλίας, καθώς υποδέχονται την πρωτοπόρο Κύζικο Νέας Περάμου.
Η κορυφαία ομάδα του Β΄ ομίλου της Α2 που έχει μηδέν παθητικό στο πρωτάθλημα μετά από 8 αγωνιστικές, καθώς δεν έχει χάσει ούτε ένα ματς, θα βρεθεί στις 3:30 το μεσημέρι στο κλειστό της παραλίας για να αντιμετωπίσει τους ουραγούς καλαματιανούς που έχουν αρκετά προβλήματα και απουσίες λόγω τραυματισμών.
Διαιτητές ορίστηκαν οι Καψάσκης και Παν. Χανδρινός. Σημειωτής θα είναι η Όλγα Βλαχούλη.

Παιχνίδι εμπειρίας

Θα παίξουν για την εμπειρία που μπορεί να προσφέρει μια τέτοια ομάδα, αυτή την άποψη εξέφρασε στη «Φ» το λίμπερο της ομάδας, Γιάννης Πράττης ο οποίος σε δηλώσεις του επισήμανε την δυσκολία του αγώνα αλλά και την απουσία βαθμολογικών βλέψεων: «Είναι ένα παιχνίδι με πολλές δυσκολίες. Παίζουμε με τον πρωτοπόρο της κατηγορίας. Θα παίξουμε για να το ευχαριστηθούμε.»
Η ομάδα βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας κι αυτό σίγουρα προβληματίζει: «Είμαστε σε δύσκολη θέση. Εννοείται πως μας προβληματίζει. Πιστεύω όμως πως με προπόνηση και όρεξη να σωθεί η χρονιά. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, το δικό μας και της ομάδας! Κι αυτό γιατί πιστεύω πως είναι κάποια παιχνίδια που μπορούμε να πάρουμε μέσα στην έδρα μας. πιστεύω να κλείσει η αγωνιστική περίοδος θετικά και να σωθούμε…»
Τα παιχνίδια στα οποία φαίνεται πως στον Ακρίτα πιστεύουν πως μπορούν να «ποντάρουν» για βαθμούς είναι αρκετά:
Με την Αργυρούπολη εδώ θα παλέψουμε για το καλό της ομάδας και μετά πάμε στον δεύτερο γύρο, επίσης σε παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε δύσκολα μεν αλλά για να τα πάρεις πρέπει να παίξεις βόλεϊ. Τίποτε εξάλλου δεν όσο δύσκολο φαίνεται…
Με Ολυμπιάδα σίγουρα, με Κόροιβο που στην έδρα του παίζει πολύ καλά, πρέπει να παίξουμε κι εμείς καλά γιατί στο εντός μας πήγε κόντρα αλλά κάναμε πολλά λάθη κι έτσι ήρθε το 2-2 στα σετ και το τελικό 3-2.
Με Απόλλωνα που είναι μια καλή ομάδα, εκεί παίξαμε καλά.
Πιστεύω πως κι εμείς παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι.
Με «Καλαμάτα ’80» επίσης θα πρέπει να παίξουμε καλά με σκοπό να κερδίσουμε ώστε στο τέλος να κατορθώσουμε να σωθούμε.»


Στο παιχνίδι με την Κύζικο ο Ακρίτας δεν θα έχει τους Κουλιέρη, Ξενάκη και Βραχνά λόγω τραυματισμών ενώ στον πάγκο στη θέση του Γιώργου Κουλιέρη θα καθίσει ο Κώστας Κουτράκης. Πιθανή θεωρείται η επιστροφή του Τσώνη που έλειπε επίσης λόγω τραυματισμού.

Δίκαιος ο αποκλεισμός στο Κύπελλο

Όσο για το Κύπελλο, ο Γιάννης Πράττης χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της συντοπίτισσας «Καλαμάτας ’80» διότι παρά την προσπάθεια  που κατέβαλε η ομάδα του η διαφορά εμπειρίας και προπαντός προπόνησης ήταν εμφανής: «Κύριο πρόβλημα της ομάδας είναι οι ώρες. Το έχουμε πει πολλές φορές» με αυτό κατά νου ο Γιάννης Πράττης έκανε εν πρώτης τον απολογισμό του Κυπέλλου και της ήττας από την «Καλαμάτα ’80»:
«Ήταν δίκαιη η επικράτηση της «Καλαμάτας ’80» με 3-1. Παίξαμε σε γενικές γραμμές ωραίο βόλεϊ και οι δυο ομάδες κι εμείς συγκεκριμένα, στο σετ που κερδίσαμε.
Αν δεν έχεις ώρες προπόνησης δεν μπορείς να παίξεις για μεγάλο διάστημα…
Η «Καλαμάτα ’80» φαίνεται προπονημένη και το είχαμε στο αγωνιστικό χώρο.»




Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου