Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ «ΛΥΚΟΙ» ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΑ

Πρώτα όμως θέλει νίκη επί της Ερυθραία την όποια 
ξεκαθαρίζει πως δεν πρέπει να υποτιμήσουν

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ «μποναμά» από τον Πανερυθραϊκό …θα ζητήσουν οι πετοσφαιριστές της «Καλαμάτα ’80» στο τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή των εορτών  και για το 2015!
Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό εν όψει και της εορταστικής αγωνιστικής ανάπαυλας, οι «λύκοι» κοιτάζοντας πίσω μετρούν σε οκτώ παιχνίδια δυο νίκες και έξι ήττες και συγκομιδή οκτώ βαθμών. Για πολλοστή φορά ωστόσο θα πρέπει να σταθούμε στο γεγονός πως ο Β΄ Όμιλος της φετινής Α2 είναι ο πιο ανταγωνιστικός των τελευταίων ετών, καθώς έχει στη σύνθεσή του 3-4 ομάδες υψηλών μπάτζετ, ταχυτήτων και στόχων που διεκδικούν την άνοδο (Εθνικό, Κύζικο, ΑΕΚ, Χαλκίδα), όσο για την παραμονή αποτελεί υπόθεση πολλών… Εάν εξαιρέσουμε δυο ομάδες που φαίνεται πως θα επιστρέψουν στο τοπικό πρωτάθλημα, πέντε ομάδες θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος να μάχονται για την άνετη παραμονή τους.
Βεβαίως αυτό για την «Καλαμάτα ’80» πιθανόν να μην αποτελέσει πρόβλημα, αφού η εμπειρία, η δυναμική και η αποφασιστικότητα των παικτών του Χρήστου Δημητρακόπουλου θα είναι τα στοιχεία που θα κάνουν τη διαφορά όταν έρθει η ώρα του ταμείου…
Η ομάδα φέτος μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα κερδίζοντας την Αργυρούπολη, έκτοτε έπαιξε με τις πατρινές ομάδες που φέτος παρουσιάζονται αρκετά καλά στημένες και στη συνέχεια κλήθηκε να αντιμετωπίσει τα φαβορί.
«Η ομάδα φέτος δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό, καθώς φύγανε πολλοί παίκτες για επαγγελματικούς λόγους.
Με την προσπάθεια της διοίκησης και κυρίως του κ. Μπουσούνη και το τεχνικό μέρος καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο από έμπειρους και φιλόδοξους παίχτες, με σκοπό να παραμείνουμε στη κατηγορία όσο το δυνατόν ποιό γρήγορα. Μέχρι τώρα η ομάδα μας έχει καταφέρει πράγματα σπουδαία και έχει κατά διαστήματα παίξει και καλό βόλεϊ κόντρα σε αντιπάλους που διεκδικούν την άνοδο π.χ. Ν. Πέραμο, ΑΕΚ.» είπε χαρακτηριστικά ο εκρηκτικός κεντρικός της «Καλαμάτα ’80» Στέφανος Μάνα.

Χριστουγεννιάτικο «μποναμά»
από τον Πανερυθραϊκό

Αύριο στις 6 μ.μ. στο κλειστό της παραλίας η «Καλαμάτα ’80» υποδέχεται την Ερυθραία με στόχο να κλείσει τη χρονιά με νίκη και να λάβει Χριστουγεννιάτικο «μποναμά»!
Η Ερυθραία είναι προτελευταία (11η) στον πίνακα της βαθμολογίας με μια μόλις νίκη στο πρωτάθλημα (επί του Ακρίτα Καλαμάτας την 7η αγωνιστική), ενώ έρχεται από μεγάλη μάχη στο εντός έδρας ματς με την Αργυρούπολη όπου ωστόσο δεν ευτύχησε να πάρει αποτέλεσμα χάνοντας στο τάι μπρέικ με 3-2 (24-26,21-25,25-20,25-20,14-16).

Τα στοιχεία ωστόσο αυτά δεν θέλουν να λάβουν υπόψη τους οι «λύκοι» και να πέσουν έτσι στην παγίδα της υποτίμησης του αντιπάλου, γιατί κάπως έτσι έρχονται οι απώλειες!
Αυτό επισημαίνει και ο εκρηκτικός κεντρικός των «Λύκων» Στέφανος Μάνα, λέγοντας πως την Ερυθραία δεν πρέπει να την υποτιμήσουν…
«Παίζουμε με ένα αντίπαλο που πρέπει να νικήσουμε, είναι πολύ σημαντικό για τη προσπάθεια που κάνουμε.»
Η Ερυθραία πριν δυο αγωνιστικές (29 Νοεμβρίου) βρέθηκε στην πόλη μας για να αντιμετωπίσει την έτερη καλαματιανή ομάδα που φέτος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2, Ακρίτα από τον οποίο έχασε με 3-2 σετ. Τον αγώνα παρακολούθησε ο Στέφανος Μάνα και οι εντυπώσεις του επιβεβαιώνουν αυτό που εξ αρχής δήλωνε… πως δε πρέπει να την υποτιμήσουν
«Πρόκειται για μια νεανική ομάδα που σίγουρα δε πρέπει για κανένα λόγο να υποτιμήσουμε, γιατί χρειάζεται τους βαθμούς. Εμείς θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο.»
Σημαντικό συστατικό για μια επιτυχημένη αθλητική συνταγή είναι ο κόσμος, τον οποίο ο Στέφανος Μάνα καλεί στο γήπεδο αύριο να δώσει βροντερό παρόν: «Θέλουμε ο κόσμος του βόλεϊ να είναι εκεί το Σάββατο (σ.σ. αύριο)να στηρίξει την προσπάθεια των παιχτών, ώστε να πετύχουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα το στόχο μας που είναι η παραμονή.»

Σίσσυ Τριάντου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου