Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΟ 0-0 ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΚΟΛΛΗΣΕ Η «ΚΑΛΑΜΑΤΑ»

«Λευκά»… Χριστούγεννα για τους «μαυροθυελλίτες»!

ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: «ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ 2-3»

 «ΛΕΥΚΑ»… Χριστούγεννα για την «Μαύρη Θύελλα» που χθες στο μεσημεριανό ματς, παρουσία λιγοστών φιλάθλων, δεν μπόρεσε να πάρει το αποτέλεσμα που έπρεπε στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι!
Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά είχε την υπεροχή κι έπαιξε στο μισό γήπεδο σχεδόν στο σύνολο των 90λεπτών με τον Αιολικό να κρατά την πλάτη …στον τοίχο, όλα αυτά όμως δεν της επέτρεψαν να ολοκληρώσει με χαμόγελα και μια νίκη την χρονιά, παραχωρώντας τελικά την λευκή ισοπαλία στον φιλοξενούμενο Αιολικό στην αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής.
Η τακτική που ακολούθησαν οι φιλοξενούμενοι εξαντλήθηκε στην συχνή διακοπή του ρυθμού με καθυστερήσεις, ενώ η «Καλαμάτα» παρουσίασε για μια ακόμη φορά δυστοκία, αφού οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ αφήνοντας  ανέπαφη την εστία του Γόμου!
Αυτό που Τελικά η μαζική άμυνα της ομάδας του Βαγγέλη Γούτη απέδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας αφού η Καλαμάτα παρότι δημιούργησε πάνω από δέκα τελικές στο β΄ μέρος δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.
Η εξέλιξη του αγώνα
9΄ κεφαλιά του Τριάντου δεν πέρασε
20΄ σουτ έξω από την περιοχή του Δημητριάδη δεν βρήκε στόχο
28΄ σέντρα Νιφορόπουλου, πλασέ του Καλαντζή από το ύψος της μικρής περιοχής λίγο άουτ
40΄ σουτ του Σκάρου, μετά από γύρισμα του Νιφορόπουλου, πέρασε άουτ
70΄ κόρνερ Τσάτσου, κεφαλιά του Καλαντζή ο Άλμπι απομάκρυνε την μπάλα λίγο πριν την γραμμή και στη συνέχεια της φάσης ο Δημητριάδης σούταρε άουτ
● Διαιτησία: Μιχάλης Μάλαμας, Εμμανουήλ Δουλγεράκης, Νικόλαος Ρούντος (Σ.Δ.Π. Αν. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ κάρτες: Ηλιόπουλος 70΄, Τριάντος 85΄
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ»: Πάππος, Τριάντος, Μαρτίνος (88΄ Γεωργακόπουλος), Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Νιφορόπουλος, Σκάρος, Αργυρόπουλος (70΄ Ηλιόπουλος), Τσάτσος (85΄ Χαρίτος), Καλαντζής, Δημητριάδης.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γόμος, Πασαλίδης (66΄ Λαλλάς), Μαγγανάς, Άλμπι, Παπαζούδης, Μπακάλης, Γάλας, Μίχος, Τόρες (77΄ Σαμπάνης Μ.), Μιχαλάκης (90΄ Παπαδόπουλος), Ζαγοριανός.

Όχι πάνω από 2-3
οι μεταγραφές και με ηρεμία

Αφού πρώτα μίλησε για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο ματς με τον Αιολικό, την οποία χαρακτήρισε μεγάλη, ο Νίκος Κουρμπανάς εξέφρασε και τη δική του στεναχώρια για την απώλεια των βαθμών, αλλά και στο γεγονός ότι με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα του δεν έχει να φοβηθεί!
«Είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα γιατί κάναμε τεράστια προσπάθεια στο ματς. Η ομάδα πάντως με τέτοια απόδοση όπως η σημερινή δεν έχει να φοβηθεί τίποτε στην συνέχεια καθώς δεν έχει χαθεί τίποτε και αυτό είναι κάτι που θα το δούμε μόλις τελειώσει ο πρώτος γύρος. Υπάρχει ένα γκρουπ τεσσάρων –πέντε ομάδων που θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την άνοδο. Θεωρώ ότι είμαστε σε ένα σημείο που δεν είναι κακό, δεν είναι αρνητικό. Όποια ομάδα βλέπει την πραγματικότητα, την αλήθεια και πάνω σ’ αυτό δουλεύει, αυτή η ομάδα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να φτάσει μέχρι το τέλος. Αυτό που πρέπει να δείξουμε είναι υπομονή κάτι που δεν είχε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να έχεις ηρεμία. Πρέπει βέβαια να είσαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όπως έγινε σήμερα. Ο κόσμος είναι λίγο απογοητευμένος μέσα στην Καλαμάτα γιατί δεν έχει ζήσει την ομάδα φέτος στα εκτός έδρας ματς που κερδίζει.» είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της Καλαμάτας, Νίκος Κουρμπανάς και τέλος έδωσε ευχαριστίες: «Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν σήμερα και τον κόσμο για την συμπαράσταση παρότι δεν του δώσαμε τη χαρά της νίκης. Εύχομαι όλος ο φίλαθλος κόσμος να έχει καλές γιορτές».

Ενώ, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο μεταγραφών, ο 52χρονος τεχνικός επισήμανε: «Όλες οι ομάδες χρειάζονται μια σχετική ενίσχυση, ειδικά όταν κάνουν πρωταθλητισμό. Μην περιμένει όμως κάποιος ότι θα φύγουν δέκα παίκτες για να έρθουν άλλοι δέκα και αυτό γιατί με το τέλος του γύρου η ομάδα θα είναι εκεί που πρέπει να είναι όπως πιστεύω. Επομένως η ομάδα θα επιλέξει με ηρεμία. Θα εξετάσουμε κάποιες περιπτώσεις για την ενίσχυση αλλά οι κινήσεις εφόσον γίνουν δεν θα υπερβαίνουν τις δυο- τρείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου