Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Με Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 κληρώθηκε στο Κύπελλο ο Ακρίτας Καλαμάτας

ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΠ...
...ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 κληρώθηκε ο Ακρίτας Καλαμάτας για τη Γ΄ Φάση του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών όπου είχε περάσει χωρίς αγώνα.
Από κει και πέρα, η κλήρωση του Κυπέλλου Ανδρών – Γυναικών της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών και της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Γυναικών, έγινε προχθές παρουσία εκπροσώπων σωματείων στα γραφεία της ΕΟΠΕ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 7 Ιανουαρίου. Στο κύπελλο γυναικών δεν υπάρχει καλαματιανή εκπρόσωπος.
● Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν στο Κύπελλο των Ανδρών είναι τα κάτωθι:
Νικητής ΟΠ Ρεθύμνου/ ΣΦΠ Χανίων - ΓΣ Απόλλων
ΑΟ Ακρίτας - Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013
ΑΠΣ Κύζικος - Ροδίων Άθλησις
ΑΚ Ζωγράφου - ΑΟΝΣ Μίλων
ΑΟ Αστέρας Νίκαιας - ΑΠΣ Φθία
Νικητής ΓΕ Αλεξανδρούπολης / ΓΣ Ηρακλής - ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής
Νικητής ΑΣ Γιάννενα / ΑΣ Μακεδονικός - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου
ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς - Πήγασος Πολίχνης

Πικρή γεύση
η ήττα από την ΕΑΠ

Πικρή γεύση άφησε στην ανδρική ομάδα του Ακρίτα, η ήττα στον αγώνα με τη φιλόδοξη για άνοδο Ε.Α. Πατρών με 2-3 σετ. Ήταν το παιχνίδι της χρονιάς και κρίθηκε στην κούραση και στην ψευδή αίσθηση ασφάλειας που τελικά προσφέρει το 2-0 σετ! Σε αυτά τα σημεία άλλωστε τα απέδωσε και ο κόουτς της ομάδας Κώστας Κουτράκης την ήττα της ομάδας του στο παιχνίδι με την Πατρινή αντίπαλο, όπου στα δυο πρώτα σετ η ομάδα του έπαιξε… βόλεϊ σεμιναρίου!
«Κι όμως ήταν το ματς που δεν έπρεπε να χάσουμε και ειδικά όταν κερδίζαμε 2-0 πανεύκολα! Στα δυο πρώτα σετ παίξαμε βόλεϊ για σεμινάριο. Μετά θες λίγο η κούραση, λίγο η «ασφάλεια» του 2-0, δυστυχώς δεν μας άφησε να αντιδράσουμε… Μπράβο τους (σ.σ. Πατρινούς) που βρήκαν τις ψυχικές δυνάμεις και τον τρόπο να γυρίσουν αυτό το ματς, τους αξίζουν συγχαρητήρια! Αυτό είναι το βόλεϊ...» είπε και εξήγησε: «Σε ένα ματς «φωτιά» που είσαι 2-0 μπροστά, αν δεν το τελειώσεις θα «ξυπνήσει» ο αντίπαλος και θα σε τελειώσει…!!!»
● Τι μέλλει γενέσθαι; «Τώρα έχουν σαφώς πλεονέκτημα αυτοί, αλλά και πάλι θεωρώ ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε στην Πάτρα.»
● Τώρα η συνέχεια πως διαμορφώνεται, αλλάζουν οι στόχοι η απλά ποντάρεται στο παιχνίδι με την Πάτρα για ανατροπή; «Ο στόχος είναι ίδιος… δεν αλλάζει αν δεν παιχτεί και το τελευταίο ματς από τα μπαράζ!
Απλά απέκτησαν πλεονέκτημα αυτοί!», διευκρίνισε ο νεαρός κόουτς του Ακρίτα, Κώστας Κουτράκης μη κρύβοντας την πίστη που έχει στην ομάδα και τους παίκτες του.

Αποστολή σήμερα στο Αίγιο
Το σημερινό παιχνίδι με τον ΑΟ Αιγιαλέων αν και αρχικά υπήρξαν φόβοι αναβολής διότι οι γηπεδούχοι επικαλέστηκαν κόλλημα με το γήπεδο, θα διεξαχθεί κανονικά, όπως ανακοίνωσε χθες η διοργανώτρια ΕΣΠΕΠ.
Όσο για το ρόστερ θα είναι κομπλέ, αφού και ο Κουλιέρης επανήλθε πλήρως.
Διαιτητές του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. στο κλειστό Αιγίου, ορίστηκαν οι Κ. Γλωσσίδης και Π. Γλωσσίδης, σημειωτής ο κ. Παπαχριστόπουλος.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου