Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Η ΕΜΠΕΙΡΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ Γ.Σ. 1888

«Χρειαζόμασταν χρόνο και παιχνίδια
…ο 2ος γύρος θα είναι καλύτερος»
 ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΕΣ»!

ΣΤΗΝ 9η θέση φιγουράρει ο Μεσσηνιακούς μετά το τρίποντο επί των Ιώνων. Η ομάδα της Γωγώ Σουρή μέχρι στιγμής έτυχε σε δύσκολες αποστολές, κληρώθηκε από την αρχή με τα λεγόμενα φαβορί του Β΄ ομίλου της Α2 Εθνικής βόλεϊ Γυναικών και δεδομένου πως η ομάδα φέτος αρκετές νέες παρουσίες, ειδικά στο βασικό της σχήμα, κλήθηκε να φέρει σε πέρας μια υψηλού βαθμού δυσκολίας με τον καλύτερο τρόπο.
Παρά το δύσκολο πρόγραμμα, ο Μεσσηνιακός κατάφερε να κρατηθεί στη 10αδα (είναι 9ος) και σιγά σιγά με το δέσιμο στις παίκτριες να κάνει όλο και πιο αισθητά την εμφάνισή του, αλλά και το πρόγραμμα να γίνεται πιο βατό και πρόσφορο για αποτελέσματα, η συνέχεια φαντάζει πολύ πιο εύκολη!
Την περασμένη Κυριακή, ο Μεσσηνιακός έπαιξε με τους ουραγούς του Ομίλου, Ίωνες, και το θετικό αποτέλεσμα ήταν πριν το πρώτο σέρβις στο …τσεπάκι του!
«Το παιχνίδι με τους Ίωνες δεν μας δυσκόλεψε ιδιαίτερα, κι αυτό γιατί παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα όλες. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες της προπονήτριας και δεν αφήσαμε περιθώριο σε κανένα σημείο του ματς τους Ίωνες να μας ρίξουν στο ρυθμό τους και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο! Όλες οι κοπέλες παίξανε πολύ καλά και ίσως για πρώτη φορά φέτος παίξαμε καλή άμυνα, νομίζω αυτοί που είδανε το παιχνίδι, πρέπει να έμειναν ευχαριστημένοι!», είπε ο έμπειρη κεντρική του Μεσσηνιακού, Μαρία Κωνσταντοπούλου, για το πρόσφατο ματς με τους Ίωνες.
Η ίδια αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα στην ομάδα, μέχρι πέρυσι βρισκόταν στον συντοπίτη Ακρίτα, έχοντας περίσσια διάθεση όπως και οι συμπαίκτριές της για προσφορά και γιατί όχι για διάκριση στον δύσκολο Β΄ Όμιλο.
Στόχος του Μεσσηνιακού φέτος είναι το καλό βόλεϊ και η επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες του κλειστού Σταδίου, αποτελώντας τον σπουδαίο από κερκίδας παίκτη!
Η Μαρία Κωνσταντοπούλου στάθηκε στους στόχους και τις δυσκολίες που κλήθηκε φέτος να αντιμετωπίσει ο Μεσσηνιακός, τονίζοντας την εξ αρχής ανάγκη της ομάδα της για πίστωση χρόνου!
«Θέλουμε να παίζουμε όμορφο βόλεϊ και να το ευχαριστιόμαστε. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ στην ομάδα καθώς δενόμαστε όλο και παραπάνω. Με αποτέλεσμα αυτό να φαίνεται και στο γήπεδο καθώς μη ξεχνάμε ότι η ομάδα φέτος είχε πολλές καινούργιες παίκτριες.
Πάντως πιστεύω και εύχομαι ότι στο 2ο γύρο τα αποτελέσματα θα είναι τελείως διαφορετικά, ακόμα και σε πιο δύσκολα παιχνίδια.
Γενικά πιστεύω στην ομάδα… Νομίζω ατομικά -σαν μονάδες - έχει πολύ καλές παίκτριες και χρειαζόμασταν χρόνο και παιχνίδια ώστε να δώσουμε αυτό που πραγματικά μπορούμε», είπε και συνέχισε: «Στόχος της ομάδας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ – όπως προείπα - και αν γίνει αυτό νομίζω και βαθμολογικά θα φανεί.
Το πρόγραμμα ήταν λίγο δύσκολο για μας καθώς ξεκινήσαμε με όλα τα δύσκολα παιχνίδια κάτι που μπορεί να σε ρίξει ψυχολογικά. Τώρα στον δεύτερο γύρο ακόμα και με τις πιο «δύσκολες» ομάδες θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς, καθώς θα έχουμε άλλον "αέρα"», έκλεισε χαμογελώντας.
Το παιχνίδι που η ίδια θεωρεί πως αδίκησε την ομάδα της περισσότερο ήταν αυτό με την Ένωση Ελασσόνας: «Πικρία, προσωπικά εγώ, έχω από το παιχνίδι με την ελάσσονα. Σίγουρα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τρίποντο.»

Ρεβεγιόν στην Πρέβεζα;
Το τελευταίο ματς για το 2014 θα παιχθεί αύριο, Κυριακή, στην Πρέβεζα όπου ο Μεσσηνιακός θα αντιμετωπίσει τον ΦΓΣ Πρέβεζας με την ελπίδα να κατακτήσει το τρίποντο της νίκης και με μεγάλη χαρά να ευχηθεί σε όλους «Καλή χρονιά!» σε ένα αθλητικό ρεβεγίον!
Διαιτητές του αγώνα έχουν οριστεί οι κ. Γκολφινόπουλος και Γεράνιος.
Την αποστολή για την Πρέβεζα, εκτός απροόπτου, αποτελούν οι: Σουρή, Σιρίνινα, Σκλήρη, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Φωτεινάκη, Νίκα (λ)/ Σαμπάτη Μπεσή, Δόλγυρα, Εξηνταβελώνη, Νταγιοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου