Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΞΕΚΙΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Η ΜΙΡΑΝΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στην Πύλο για το τελευταίο «3ποντο» της χρονιάς
ταξιδεύει αύριο ο Απόλλωνας Καλαμάτας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ αντίπαλος του Απόλλωνα Καλαμάτας για το 2016 είναι ο ΝΟ Πύλου, ένα νεανικό συγκρότημα απέναντι στο οποίο οι παίκτριες του Μπάμπη Μυτσκίδη θα επιδιώξουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, να παίξουν δηλαδή ποιοτικό βόλεϊ συνδυάζοντάς το με μια ακόμη νίκη, την τέταρτη στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ (Γ΄ Όμιλος), όπου έχουν πετύχει έως τώρα το «3 στα 3»!
«Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι μέχρι τις γιορτές, πάμε στην Πύλο, όπου θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να κερδίσουμε. Ακολουθεί ένα ακόμη ματς με τον ΝΟΚ, εντός, για να τελειώσει ο πρώτος γύρος και μετά έχουμε το ματς με την Σπάρτη. Προσπαθούμε παρότι είναι δύσκολο, να κρατήσουμε το ρυθμό, να μείνουμε σε εγρήγορση. Προσπαθούμε στην προπόνηση να έχουμε κάποιο καλό επίπεδο» δήλωσε στη «Φ» ο έμπειρος προπονητής της τοπικής ομάδας, Μπάμπης Μυτσκίδης, ο οποίος εξήγησε πως το ματς με τον Σπαρτιατικό αποτελεί στην ουσία το μεγάλο στοίχημα!
Καθώς το μεγαλύτερο εμπόδιο της σεζόν για τον Απόλλωνα, είναι ο επίσης φαβορί για την άνοδο σύλλογος του Σπαρτιατικού. Η ομάδα της Σπάρτης, την οποία οι καλαματιανές υποδέχθηκαν στον πρώτο γύρο στην έδρα τους, ήταν σαφώς ο πιο δυνατός αντίπαλος (με εξαίρεση βεβαίως την ΕΑΠ με την οποία είχε κληρωθεί στο Κύπελλο) που έχουν αντιμετωπίσει ως τώρα και την οποία θα βρουν ξανά στο δρόμο τους στις 15 Ιανουαρίου 2017 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πρώτη για τον Β΄ Γύρο!
Αυτό που αποπνέει έως τώρα από τα κορίτσια του Μπάμπη Μυτσκίδη, πέρα από το δέσιμο που ήρθε δίχως δυσκολία, είναι μια σιγουριά και μια αισιοδοξία που προκύπτουν τόσο από τις καλές εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα, όσο βεβαίως από τα αποτελέσματα που τις συνοδεύουν, τα οποία διατηρούν το λεγόμενο «απόλυτο» μέχρι στιγμής για τον Απόλλωνα χρίζοντας τον ως το μεγαλύτερο φαβορί για την άνοδο.
Ο Απόλλωνας έχει ήδη κερδίσει και τους τρεις αντιπάλους, σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και πλέον φαίνεται να γνωρίζει και ρεαλιστικά να πιστεύω πως μπορεί να πετύχει αυτή τη σεζόν. Δηλαδή την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου.
«Μέχρι στιγμής έχουμε το απόλυτο, μέχρι στιγμής οι ομάδες δεν έχουν και τόσο υψηλό επίπεδο, το θέμα για εμάς είναι να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί, να μαζευόμαστε όπως και τώρα και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας» και συνέχισε: «Περιμένουμε πιο πολύ το δεύτερο παιχνίδι που θα παίξουμε με τον Σπαρτιατικό στη Σπάρτη… Η συνέχεια θα είναι πιο νορμάλ και μετά πάμε στα μπαράζ για να δούμε ποιες ομάδες έχει και τι επίπεδο.»
Σιγά σιγά μπαίνει σε ρυθμό και η Εξηνταβελόνη που γέννησε στις αρχές τις σεζόν και τελευταία απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ η Πλαγιανού έπιασε ήδη δουλειά, μετρώντας χρόνο στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με την Α.Σ.ΠΕ.Τ.
Η νεαρή κεντρικός Μιράντα Κουτσουροπούλου, που παραμονές του αγώνα Κυπέλλου με την Πάτρα υπέστη βαρύ διάστρεμμα, ξεκινά θεραπείες και ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα επιστρέψει στη δράση.
Όσο για τον αγώνα, ήταν μια ακόμη εμπειρία κι ένα παιχνίδι που ανέβασε τις ταχύτητες για την ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη, οι δυνατότητες της οποίας κατά κοινή ομολογία είναι μεγαλύτερες της κατηγορίας εξού και ο φετινός στόχος να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα!

ΤΟΠΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΠ - 4η Αγωνιστική
Κυριακή 18/12/2016
Ώρα 15:15: ΝΟΚ ΠΟΣΕΙΔΩΝ - ΓΑΕΤ ΔΙΩΝ
Διαιτητής: Παν. Χανδρινός, Σημειωτής: Όλγα Βλαχούλη
Ώρα 18:00: ΑΣ ΠΕΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ
(Διαιτητές: Π. Γιαννακάκος, Παρ. Σοφού)
Ώρα 15:00: ΝΟ ΠΥΛΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Διαιτητής: Ανδρ. Χριστοδουλόπουλος, Σημειωτής: Κερ. Μουράτη)


Σ.Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου