Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΙΣ 6 Μ.Μ. ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Φινάλε χρονιάς με θετικό τρόπο θέλει
η «Καλαμάτα 80» απέναντι στον Μίλωνα

ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΦΙΝΑΛΕ χρονιάς με θετικό τρόπο θέλει αύριο η ανδρική ομάδα βόλεϊ της «Καλαμάτας ’80» που αντιμετωπίζει τον Μίλωνα σε έναν εξαιρετικά αμφίρροπο αγώνα.
«Ζητούμενο η νίκη», όπως δήλωσε στη «Φ» και ο κόουτς των «λύκων» Γιώργος Κουλιέρης που εδώ και λίγες αγωνιστικές κάθεται στον πάγκο της ομάδας και στο πλευρό του Δημήτρη Ζαχαρόπουλου, έχοντας ήδη βάλει τη δική του πινελιά. Αυτό φάνηκε και στο νικηφόρο πέρασμα των καλαματιανών από την Πάτρα όπου κέρδισαν με 0-3 σετ τον τοπικό Ερμή και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (στις 19/12 θα γίνει η κλήρωση της 3ης αγωνιστικής της Β' φάσης).

Κουλιέρης: «Θέλουμε το ματς»

Η πρόσφατη νίκη πρόκριση επί του Ερμη Πατρών αναπτέρωσε το ηθικό των παικτών ενώ και η παρουσία του Γιώργου Κουλιέρη στον πάγκο έφερε μια άλλη σιγουριά σε όλους τους παίκτες, επιτρέποντας παράλληλα στον Δημήτρη Ζαχαρόπουλου να προσφέρει με μεγαλύτερη άνεση εντός τάραφλεξ! Ο κ. Κουλιέρης μίλησε στη «Φ» για τον τελευταίο, εκτός απροόπτου, αγώνα του 2016 ξεκαθαρίζοντας πως στόχος για τον ίδιο και τους παίκτες του είναι η νίκη!

«Κλείνουμε τη χρονιά εντός έδρας με Μίλωνα, εκτός κι αν προκύψει αγώνας Κυπέλλου. Βρισκόμαστε σε μια καλή περίοδο και μετά το θετικό αποτέλεσμα με τον Ερμή στην Πάτρα, θέλουμε κι αυτό το ματς για να συνεχίσουμε θετικά. Έχουμε καλό timing αυτή την περίοδο, η ομάδα είναι καλή. Το μόνο «κακό», αν θέλετε, είναι η ασυνέπεια των παικτών, σε αρκετό βαθμό, που όντας ερασιτέχνες δίνουν προτεραιότητα στις δουλειές τους, κι αυτό από μένα είναι κατανοητό. Θεωρώ πως αν υπήρχε μεγαλύτερη συνέπεια θα ήταν καλύτερα. Κι αυτό αποζητούμε πάντα, το καλύτερο….». Ερωτηθείς τέλος για όσα είναι σε θέση να πετύχει η ομάδα του τη φετινή σεζόν επισήμανε πως διαθέτει ένα καλό σύνολο παικτών με δυνατότητες και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά τότε δεν θα κινδυνεύσει.
Η ομάδα λίγες μόλις ώρες πριν το πρώτο σερβίς φαίνεται πως «πονάει» στα κέντρα, με τους κεντρικούς Στέφανο Μάνα και Παναγιώτη Κακαλέτρη να αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς, που ωστόσο δεν μοιάζουν τόσο σοβαροί ώστε να τους στερήσουν τη συμμετοχή τους
Στον αντίποδα απόντας, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, θα είναι ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος που για λόγω υποχρεώσεων πρόκειται να απουσιάζει αυτό το Σαββατοκύριακο. Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ. Πετούσης και Τσουμελέας, ενώ σημειωτής θα είναι η Κερασία Μουράτη.
Αυτό λοιπόν, θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν αφού εκτός απροόπτου, το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού είναι του χρόνου… και στις 21 Ιανουαρίου, οπότε η ομάδα των Κουλιέρη – Ζαχαρόπουλου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Αθηνών εκτός έδρας. Παιχνίδι στο οποίο σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος στις κερκίδες, που άπαντες στην ομάδα ελπίζουν να δώσει βροντερό παρόν και να στηρίξει με τον δικό του τρόπο την προσπάθεια των αθλητών της ομάδας.

Μαζορέρες καικληρώσεις δώρων

Επιδιώκοντας να κάνει το άθλημα πιο ελκυστικό και να το διαφημίσει μέσα από τις δράσεις του, ο ΑΣ Καλαμάτα βόλεϊ δεν σταματά να καινοτομεί και να βάζει τον πήχη ψηλότερα. Έτσι κι αυτή τη φορά, εκτός από το αγωνιστικό ραντεβού στο τελευταίο ντέρμπι της Α2 Εθνικής Ανδρών για το 2016 με τον Μίλωνα αύριο στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας, προσκαλεί όλο τον κόσμο μια αθλητική γιορτή με κληρώσεις δώρων και σόου με μαζορέτες και τέλος στο τουρνουά ακαδημιών με τη συμμετοχή 100 περίπου αθλητών της καλαματιανής ομάδας και του φιλοξενούμενου Μίλωνα που γίνεται αύριο και μεθαύριο κατά τις πρωινές ώρες στο κλειστό της παραλίας.
Στον αυριανό αγώνα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ των εισιτηρίων για μία δωροεπιταγή αξίας 100€ από το κατάστημα «Οπτικά Μπούνας Νικήτας» για να επιλέξει ο τυχερός της κλήρωσης το σκελετό γυαλιών ηλίου της προτίμησής του!
Από αύριο αλλά και σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας, μαζορέτες της σχολής χορού «Fame Dance Academy» θα εμπλουτίζουν με τα προγράμματά τους το ματς.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Οι αγώνες και οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου – 1ου Υποομίλου της Α2 Ανδρών, έχουν ως κάτωθι:
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
● Κλειστό ΟΦΗ, ώρα 16.00: ΟΦΗ – ΑΕΚ
Διαιτητές: Καραπουλάκης, Κανακάκης
● Κλειστό Καλαμάτας, ώρα 18.00: «Καλαμάτα 80» - ΑΟΝΣ Μίλων
Διαιτητές: Πετούσης, Τσουμελέας
Σημειωτής: Κερασία Μουράτη
● Στ. Καλαϊντζής, ώρα 19.30: Πανερυθραϊκός - ΑΟ Μαρκοπούλου
Διαιτητές: Τσίτσικας, Παπαστάμος
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
● Μ. Μερκούρη, ώρα 15.00: ΟΠΕ Ρεθύμνου – Παλλήνη
Διαιτητές: Τραχαλάκη, Γιαννόπουλος
Ρεπό: ΣΦΠ Χανίων


Σ.Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου