Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ …ΤΕΡΕΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ

Αναλαμβάνει το Φαραί
ο Βαγγέλης Σκουρλέτης!



Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Βασίλης Μπλέτσας είχε βρεθεί κοντά στην έξοδό του από τον Α.Ο. Φαραί αλλά εντέλει αποφασίστηκε να συνεχίσει ως προπονητής – παίκτης.
Εντέλει το «διαζύγιο» αυτό δεν αποφεύχθηκε, καθώς ο 30χρονος προπονητής υπέβαλλε την παραίτησή του στην διοίκηση μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας.
Ο Μπλέτσας δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ούτε ως ποδοσφαιριστής, κάτι που σημαίνει πως αποτελεί για τα καλά παρελθόν από την ομάδα.
Ο μέχρι πρότινος βοηθός Βαγγέλης Σκουρλέτης θα αναλάβει το Φαραί από εδώ και στο εξής ως πρώτος προπονητής, με σκοπό να αντιστρέψει το κλίμα στους «πορτοκαλί».
Το Φαραί είναι ίσως η πιο απρόβλεπτη ομάδα στην Α1, καθώς μέχρι χθες δημιουργούσε και «έσπαγε»  νικηφόρα σερί… συνεχώς!
Οι «πορτοκαλί» ξεκίνησαν εντυπωσιακά με δυο σερί νίκες, ακολούθησαν 4 αγωνιστικές δίχως νίκη (2 ισ., 2ητ.), έπειτα και πάλι δυο σερί νίκες, η τελευταία με τον Ηρακλή Καλαμάτας για την 8η αγωνιστική όμως έκτοτε η ομάδα έκανε και πάλι «κοιλιά»!
Μια ήττα και μια ισοπαλία έφεραν το Φαραί στην 7η θέση με 15 βαθμούς, 5 πίσω από την κορυφή και το δίδυμο Μεθώνη – Πανθουριακός. Με δεδομένο λοιπόν πως η άνοδος είναι ο στόχος, το Φαραί βρίσκεται αυτή τη στιγμή εκτός στόχων. Παρ’ όλα αυτά, είναι πολύ νωρίς να κρίνει κάποιος την κατάληξη της Α1 όπου μέχρι σήμερα έχουμε δει μπόλικες εκπλήξεις!


Α.Ν.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου