Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΣΕ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ SUPERLEAGUE ΚΑΙ FOOTBALL LEAGUE

5 Μεσσήνιοι διαπρέπουν εκτός …Νομού!!



Το ότι το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο διακατέχεται από αστείρευτο ταλέντο, είναι γνωστό!
Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την πορεία των ποδοσφαιριστών που έχουν κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους και έχουν προχωρήσει σε ακαδημίες ομάδων της Superleague αλλά και της Football League, όπου πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις.
Παναγιώτης – Βαγγέλης Χελάς (Ολυμπιακός Κ17), Μιχάλης Μπαστακός (Ατρόμητος Κ20), Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος (Πανιώνιος Κ20), Γιάννης Μακρής (Λεβαδειακός Κ20) και Γιώργος Αριστομενόπουλος (Ζάκυνθος Κ20) είναι πέντε μόνο από τους μεσσήνιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ακαδημίες ομάδων υψηλού επιπέδου.
Η «Φ» συγκέντρωσε στοιχεία από το τι έκαναν οι πέντε προαναφερθέντες το περασμένο Σαββατοκύριακο και τα παραθέτει παρακάτω.

90λεπτο ο Χελάς
στον Ολυμπιακό!
Βασικός ο μεσσήνιος Παναγιώτης Χελάς στην νίκη της ομάδας κ17 του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού με 3-0!
Ο νεαρός αριστερός μπακ-χαφ ήταν πολύ καλός τόσο στα επιθετικά, όσο και στα αμυντικά του καθήκοντα και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να πετύχει μια εύκολη νίκη. Για την ιστορία, ο Τσιλίκης σκόραρε δυο γκολ και ένα ο Λάμπρου, ενώ φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κηπουρός για τους «ερυθρόλευκους».
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς (64΄ Παπαδάκης), Μπέτσας (77΄ Αγιώτης), Χελάς, Θυμιανός, Ρέτσος, Χρήστου, Νταΐ (59΄  Κουγιός), Λάμπρου (61΄ Κολτσίδας), Τσιλίκης, Κηπουρός, Τζουμάκης (59΄ Βάρκας).

Βασικός παρά την
ήττα ο Αλεξανδρόπουλος
Η Κ20 του Πανιωνίου ηττήθηκε με 2-1 από την  Νίκη Βόλου και έπεσε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο «δικός» μας  Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος ξεκίνησε βασικός ως δεξιός μπακ στον αγώνα, όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα.
Οι «κυανέρυθροι» είχαν δυο δοκάρια στο 10΄ και στο 15΄ με τους Τουρμιτσάι και Παναγιωτόπουλο όμως ο ίδιος παίκτης στο 35΄ άνοιξε το σκορ. Ωστόσο η Νίκη Βόλου ανέτρεψε το σκορ στο 67΄ με τον Στρύγγη και με τον Καρακώστα στις καθυστερήσεις του αγώνα.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Αλεξανδρόπουλος, Μέξτης, Γιαλαμίδης, Καλύβας, Πινιώτης, Αρώνης, Γκούμας, Τουρμιτσάϊ, Πρέντι, Παναγιωτόπουλος

Κι άλλο γκολ από
τον Μπαστακό!
Ανάμεσα στους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος Κ20 της Superleague βρίσκεται ο Μεσσήνιος άσσος Μιχάλης Μπαστακός!
Μετά την κλήση του στην Εθνική Νέων ο Μπαστακός συνέχισε να «πυροβολεί» και απέναντι στην Ξάνθη.
Η Ξάνθη άνοιξε νωρίς ο σκορ στο β΄ μέρος με τον Ορφανίδη (46΄), όμως ο Μπαστακός στο αμέσως επόμενο λεπτό έφερε το ματς στα ίσια με ωραίο αριστερό σουτ.
Ο Λημνιός με δυο τέρματα στο 60΄ και το 75΄ ολοκλήρωσε την ανατροπή του Ατρομήτου.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Τζίνοβιτς, Μωραίτης, Κωστούλας, Παπασπύρος, Λημνιός, Νάτσος, Ρεγκάκος, Μπαστακός, Τσατσόπουλος. Έπαιξαν ως αλλαγή και οι Ζούκας, Κομνηνός, Παναγιωτόπουλος Δ.

Έδωσε τον βαθμό
ο Γιάννης Μακρής!
Ένα ακόμα παιδί από τα «σπλάχνα» του Εθνικού Μελιγαλά, ο δυναμικός στόπερ Γιάννης Μακρής αγωνίστηκε βασικός στην ισοπαλία του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό και μάλιστα σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του!
Οι Αγρινιώτες άνοιξαν το κσορ στο 32΄ με τον Κοντογιάννη, ωστόσο ο Μακρής απάντησε στο 76΄ και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα της Λιβαδειάς.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ: Καραγκιόζης, Μακρής, Δάβρης, Αθανασιάδης, Celanji, Χρυσικός, Αποστολόπουλος, Καψάσκης, Αγγελάτος, Χωνευτίδης, Αντωνιάδης. Έπαιξαν και οι Σένκα, Αλεξανδρής, Μπελίτσος.


Υπέπεσε σε πέναλτι
ο Αριστομενόπουλος
Ο Γιώργος Αριστομενόπουλος εντυπωσιάζει στην Ζάκυνθο με τις εμφανίσεις του, ωστόσο στην ήττα από την Παναχαϊκή στάθηκε άτυχος.
Υπέπεσε σε πέναλτι στο 14΄ πάνω στον Παναγιωτόπουλο, με τον Τσαρτολιά να το μετουσιώνει σε γκολ (με την 2η προσπάθεια).
Η Ζάκυνθος ισοφάρισε στο 77΄ με πέναλτι του Μπλέτσα, όμως στις καθυστερήσεις η ομάδα της Ηλείας κατάφερε να «τσιμπήσει» την νίικη με γκολ του Ρουμπάτουι.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Καραπάνος, Ραψομανίκης, Αριστομενόπουλος, Μπουρδούβαλης, Μαζρέκος, Παναγιωτόπουλος Ι., Καψάσκης, Παναγόπουλος, Μπλέτσας, Τζούμπας, Κουτσούκης.


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου