Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

Εγκρίθηκε η μελέτη κατασκευής
του γηπέδου της Αβίας 

ΟΠΩΣ σας γράφαμε και προ Χριστουγέννων, η μελέτη κατασκευής του γηπέδου στον Κάμπο Αβίας έλαβε την έγκριση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ανδριανού. Μελέτη που είχε υποβληθεί επί δημαρχοντίας Δημήτρη Γιαννημάρα και προεδρίας στον Αθλητικό Φορέα του δήμου, Γιώργου Τσιμικλή.
Η έγκριση του έργου δίνει στην ουσία το «πράσινο φως» για την έναρξη της κατασκευής του με προϋπολογισμό 180.000 ευρώ και αναμένεται να δημιουργήσει ένα ακόμη χώρο άθλησης για τους δημότες του Δήμου Δυτικής Μάνης.
Το γεγονός υπογραφής ένταξης του έργου από τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανού παρουσία του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, έγινε γνωστό στον πρ. δήμαρχο Δημήτρη Γιαννημάρα, την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 κι έτσι το όραμα του αλλά και της προηγούμενης Δημοτικής αρχής του Δήμου Δυτικής Μάνης, για τη δημιουργία ενός γηπέδου με σύγχρονες προδιαγραφές στον Κάπο Αβίας, φαίνεται πως δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα.

Θυμίζουμε ότι αφού η προηγούμενη δημοτική αρχή αγόρασε, οικόπεδο για να αποκτήσει ο υπάρχοντας χώρος τις διαστάσεις ενός κανονικού γηπέδου, προχώρησε στην υποβολή μελέτης στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, προκειμένου να ενταχθεί σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα και πραγματοποιηθεί το έργο της δημιουργίας κερκίδας και αγωνιστικού χώρου με χορτάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου