Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Φιλικός αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του «Περικλή Τσαλαματά»

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ: ΕΥΚΛΗΣ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ «ΦΙΛΟΙ ΠΕΡΙΚΛΗ ΤΣΑΛΑΜΑΤΑ»

ΠΡΙΝ από δυο περίπου χρόνια η μπασκετική Μεσσηνία θρήνησε το χαμό ενός δικού της παιδιού. Ενός ανθρώπου με ιδανικά… Υπέρμαχου του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης και δραστήριου παράγοντα, καθώς επί σειρά ετών υπήρξε προπονητής και μέλος του μπασκετικού τμήματος του Ευκλή Καλαμάτας, ενός δυναμικού δημοσιογράφου… ενός μαχητή που έφυγε νωρίς!
Στον φιλικό αυτό αγώνα η συμμετοχή των τριών ομάδων: Ευκλή, ΠΑΟΚ και «Φίλοι Περικλή Τσαλαματά» προσδίδουν τη μορφή τουρνουά, κάτι που άλλωστε αποτελεί στόχο της διοργανώτριας Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
Το μίνι αυτό τουρνουά θα γίνει σήμερα, Δεύτερα 29 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 7 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τέντα».
Διαιτητές ορίστηκαν οι Κυριάκος Ταβουλαρέας, Γιάννης Τσιμπούρης και Γραμματεία οι κ. Παπαγεωργακοπούλου, Ζερμπίνος, Μάλαμα.
● Το αναλυτικό πρόγραμμα στο φιλικό είναι το εξής:
Ώρα 19:00: Ευκλής- «Φίλοι Περικλή Τσαλαματά»
Ώρα 19:30: «Φίλοι Περικλή Τσαλαματά» -ΠΑΟΚ
Ώρα 20:00: ΠΑΟΚ- Ευκλής Καλαμάτας
Όλοι οι αγώνες θα έχουν διάρκεια (καθαρού χρόνου) 15 λεπτά.
● Ο Περικλής Τσαλαματάς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μπασκετικής ιστορίας της πόλης μας και πλέον γίνεται μια προσπάθεια ώστε το τουρνουά αυτό να θεσμοθετηθεί ως μια ετήσια μπασκετική εκδήλωση, τιμώντας πάντα τη μνήμη του αδικοχαμένου Περικλή Τσαλαματά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου