Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΑΦΗΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΥΣ»

Στην ΑΕΚ δοκιμάστηκε
ο Έλβις Γκελκέργια!!!



Το ταλέντο ως γνωστόν δεν …κρύβεται! Κάπως έτσι συνέβη και στον Έλβις Γκελκέργια, τον 15χρονο μεσοεπιθετικό του Ηρακλή Καλαμάτας που δοκιμάστηκε στην ΑΕΚ το περασμένο Σαββατοκύριακο!
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συμμετείχε για ένα διήμερο στο καμπ της «Ένωσης» και τα πήγε εξαιρετικά, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στους διοργανωτές!
Η επιλογή του έγινε από τους σκάουτερ της ΑΕΚ, οι οποίοι είχαν παρακολουθήσει δυο αγώνες του Ηρακλή Καλαμάτας όπου αγωνίστηκε ο νεαρός παίκτης. Ο ταλαντούχος παίκτης τους τράβηξε την προσοχή, οι σκάουτερ ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωσή του και τον κάλεσαν να πάει να δοκιμαστεί στις ακαδημίες!
Το Σάββατο το πρωί μετέβη στα Σπάτα όπου έκανε την πρώτη του προπόνηση ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας έπαιξε φιλικό με την ομάδα της ΑΕΚ Θεσσαλονίκης, όπου πέτυχε το 2ο γκολ της ομάδας του!
Τέλος, το πρωί της Κυριακής πέρασε από εργομετρικά τεστ και εν συνεχεία συμμετείχε σε οικογενειακό δίτερμα.
Οι προπονήσεις έγιναν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, εκεί όπου προπονούνται όλες οι «κιτρινόμαυρες» ομάδες, από το αντρικό μέχρι και τα τζούνιορ! Ο Γκελκέργια συμμετείχε με την ομάδα των 1999 (Εφήβων Κ17) υπό την επίβλεψη του σκάουτερ και προπονητή της ΑΕΚ Μιχάλη Βλάχου αλλά και του τεχνικού διευθυντή και προπονητή της μεγάλης ομάδας, Ντούσας Μπάγεβιτς.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από εδώ και στο εξής θα περιμένει νέα για το αν επιλέχθηκε από την ΑΕΚ για να αγωνιστεί στις ακαδημίες της!

«Ήταν μια μεγάλη
εμπειρία για εμένα»
Αρκετά ενθουσιασμένος με το γεγονός ήταν ο Έλβις Γκελκέργια στις πρώτες του δηλώσεις στην «Φ», μετά το διήμερο στην Αθήνα: «Το όλο γεγονός με τις προπονήσεις στην ΑΕΚ ήταν μια μεγάλη εμπειρία για μένα και σίγουρα θέλω να αποκτήσω και άλλες στην συνέχεια. Κάναμε πολύ ωραίες προπονήσεις, ενώ και το φιλικό που δώσαμε ήταν πολύ δυνατό. Εξαιρετικές ήταν επίσης και οι εγκαταστάσεις στα Σπάτα.»
Όσο για την γνωριμία του με τον «θρυλικό» στόπερ της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος και πλέον προπονητή της «κιτρινόμαυρης» στην Football League, Τραϊανό Δέλλα, ο Γκελκέργια ανέφερε με μεγάλο ενθουσιασμό: «Χάρηκα πάρα πολύ που τον γνώρισα διότι είναι ήταν ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και ενθουσιάστηκα που τον είδα και από κοντά! Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να γνωρίζεις μεγάλες προσωπικότητες»


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου