Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Σήκωσαν την κούπα ο Φροίξος και η παρέα του!

ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΑΓΟΡΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 4ου ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Ο ΦΡΟΙΞΟΣ Κωτσάκης και η παρέα του σήκωσαν την κούπα του βόλεϊ στο σχολικό πρωτάθλημα Μεσσηνίας, επικρατώντας στον χθεσινό τελικό του ΓΕΛ Πεταλιδίου με 2-0 σετ. Φανερή η εμπειρία του νεαρού αθλητή της «Καλαμάτας ’80» και μοναδικός αθλητής από την περιοχή μας καλείται στις προεθνικές μας ομάδας που μαζί με τη θέληση και το ταλέντο των συναθλητών του κέρδισαν με 25-17 και 25-15 τα δυο σετ.

● Διαιτητές: Γ. Μαυρέας, Ι. Κοστρίβα. Σημειωτής: Δημητρόπουλος
Τα σετ: 25-17, 25-15.
3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γ. Τριανταφυλλόπουλος, Κ. Τριανταφυλλόπουλος, Φραγκογιάννης, Βλάσσης, Φρ. Κωτσάκης, Σκίας,
Φρούντζας (λ) Γεωργιόπουλος.
ΓΕΛ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ (Κισσάς): Πανταζόπουλος, Τσερίκου, Χαραλαμπάκης, Ταφάνι, Γαλιάτσος, Ζοτάι, Ζέρβας, Καπετανάκης, Δημητρόπουλος, Πετρόπουλος, Λούλο.

Νικήτριες οι αθλήτριες του 4ου ΓΕΛ
στον τελικό των κοριτσιών

Στον τελικό των κοριτσιών η ομάδα του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας επικράτησε της έτερης διεκδικήτριας της κούπας με 2-1 σετ (10-25, 25-12, 15-11). Το 3ο ΓΕΛ παρά το δυναμικό ξεκίνημα και τη νίκη του στο πρώτο σετ με 25-10 δεν είχε διάρκεια με αποτέλεσμα η αντίπαλη ομάδα να ισοφαρίσει σε 1-1 τα σετ και να νικήσει στο τρίτο με 2-1.
● Διαιτητές: Γ. Μαυρέας, Ι. Κοστρίβα. Σημειωτής: Δημητρόπουλος
Τα σετ: 10-25, 25-12, 15-11
4ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Α. Τηράσκη): Κοκκίνη, Καρακύκλα, Καλογεροπούλου, Κόλλια –Λίλη, Α. Καρολεμέα, Πελεκούδα, Μποντιώτη, Παυλέα, Π. Κουτίβα, Μ. Κουτίβα, Αντωνοπούλου.
3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Τασσιόπουλος): Ρομπάκη, Γεωργουλάκου, Παπουτσή, Βέλμαχου, Μαργέλη, Θ. Μπούνα (λ), Σταθουλοπούλου, Ε. Καρολεμέα, Φιλιπποπούλου, Κουτσουροπούλου, Βαβαρούτσου, Κυβέλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου