Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Εντυπωσιασμένος με την οργάνωση της Εράνης Φιλιατρών ο Ηλίας Φλέσσας!

«Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ» 


ΕΠΕΙΤΑ από ένα μόλις 6μηνο, ο Ηλίας Φλέσσας αποχώρησε από τον Ακρίτα Κορώνης και η Εράνη Φιλιατρών …δεν έχασε ευκαιρία! Η Τριφυλιακή ομάδα έκανε δικό της τον 24χρονο αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή και ενισχύθηκε σημαντικά για τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος της Α΄ τοπικής κατηγορίας! Είναι χαρακτηριστικό πως παρ’ όλο που βρισκόταν μόλις λίγα 24ωρα στην Εράνη, ο Φλέσσας αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο στο μεγάλο ντέρμπι με την Κυπαρισσία, όπου η ομάδα του Σταύρου Αντωνόπουλου ηττήθηκε με 1-0.
Ο Φλέσσας αγωνίστηκε στον 1ο γύρο με την φανέλα του Ακρίτα Κορώνης σε όλα τα ματς βασικός. Από τα 15 παιχνίδια που έδωσε, στα 12 αγωνίστηκε δίχως να βγει αλλαγή και ήταν ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής (1392΄) από οποιονδήποτε άλλο παίκτη του Ακρίτα. Παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν ως χαφ  (αλλά και «10άρι»), πρόλαβε να σκοράρει 2 τέρματα, να βγάλει αρκετές ασίστ και να είναι ο 2ος σκόρερ της ομάδας!
Παρ’ όλα αυτά, η συνεργασία του με τον Ακρίτα Κορώνης έληξε πριν από λίγες ημέρες σε άκρως φιλική διάθεση και ανήκει πλέον στην Εράνη. Οι Φιλιατρινοί τον πίστεψαν και είδαν στο πρόσωπό του, αλλά και στου νεοαποκτηθέντα Φραγκίσκου Κεράνη, τους παίκτες που θα αναπληρώσουν το μεγάλο κενό που άφησε ο αποχωρήσας για την Κυπαρισσία, Νίκος Κόλλιας.

Ενθουσιασμένοςμε την οργάνωση!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Εράνης Φιλιατρών, ο Ηλίας Φλέσσας έδειξε άκρως ενθουσιασμένος με την φοβερή οργάνωση που υπάρχει στο Φιλιατρινό στρατόπεδο, αλλά και το πολύ καλό κλίμα που δημιουργούν οι «παλιοί» της ομάδας. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε στην «Φ»: «Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση από την πρώτη ημέρα που ήρθα είναι η οργάνωση που υπάρχει! Η διοίκηση παρέχει στους ποδοσφαιριστές ότι ακριβώς χρειάζονται, ειδικά σε θέματα υλικού. Συν το γεγονός πως υπάρχει και φροντιστής στην ομάδα που μας βοηθά πολύ με τα ρούχα. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό για τα δεδομένα της κατηγορίας. Οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην ομάδα μας έχουν υποδεχθεί θερμά και μας βοηθάνε».
Όσο για τους διοικούντες, ο Φλέσσας είχε μόνο καλά λόγια να πει: « Είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Είναι "κύριοι" στις υποχρεώσεις τους, είναι σε όλες τις προπονήσεις παρόντες και μας βοηθούν πολύ σε όλα.»

 
Τα αγωνιστικά
και ο κόσμος!

«Αγωνιστικά η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ειδικά σε θέματα φυσικής κατάστασης.» ανέφερε ο Φλέσσας σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Εράνη. Ακολούθως, πρόσθεσε τα εξής: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον γυμναστή μας Ανδρέα Μητρόπουλο. Είμαι εντυπωσιασμένος από την πολύ δυνατή άμυνα που έχει η Εράνη! Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για εμάς, αφού θα υποδεχθούμε κατά σειρά τους Πάμισο και Δώριο.»
Μπορεί να μην έχει προλάβει να δει αγωνιστεί εντός έδρας με την Εράνη, ωστόσο ο Φλέσσας γνώρισε έστω και σε μικρή δόση την δυναμική του κόσμου της Εράνης «… δεν έχω αγωνιστεί ακόμα στο γήπεδο των Φιλιατρών, όμως στο παιχνίδι με την Κυπαρισσία οι φίλαθλοί μας έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους. Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση απ’ ότι έχω μάθει, κάτι που σίγουρα μας βοηθάει!».

Α.Ν.Μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου