Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.

Τυχερός την βασιλόπιτας
ο ταμίας Αθανάσιος Νασόπουλος! 
 ΜΕ ΑΓΩΝΑ ENDURO SPRINT ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ 2015

ΣΕ οικογενειακή ατμόσφαιρα έκοψαν την πίτα τους το Δ.Σ. και τα μέλη του Αθλητικού Σωματείου Λέσχη Μοτοσικλετιστών Καλαμάτας το απόγευμα της Κυριακής στο παραλιακό καφέ - εστιατόριο «Τριλογία».

Εκεί τιμήθηκαν αθλητές του σωματείου που διέπρεψαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τη χρονιά που πέρασε ενώ παράλληλα ανακοινώθηκαν δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί για το νέο έτος.

Την πίτα έκοψε ο αντιπρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. Γιώργος Λαγωνικάκος. Το φλουρί έτυχε στον ταμία του σωματείου, Αθανάσιο Νασόπουλο, το οποίο αντιστοιχούσε στο ποσό των 50 ευρώ τα όποια ωστόσο δώρισε για το Αθλητικό Πάρκο Μοτοσικλέτας.

Βραβευτήκαν για τις επιτυχίες τουςΓιαννούκλας και Σαραντόπουλος

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκε ο Παναγιώτης Γιαννούκλας για την κατάκτηση της 2ης θέσης στους αγώνες Scramble Ταϋγέτου και στην κατηγορία expert. Ο Σπαρτιάτης αθλητής συμμετείχε με επιτυχία σε αρκετούς ακόμη αγώνα στη διάρκεια της χρονιάς, κρατώντας τη ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. στα ψηλά!
Την τιμητική πλακέτα του Γιαννούκλα παρέλαβε εκπρόσωπος καθώς ο ίδιος απουσία λόγω ίωσης!
Για τις επιτυχείς συμμετοχές του και τα θετικά αποτελέσματα που είχε στους αγώνες MX, βραβεύθηκε επίσης ο Γιώργος Σαραντόπουλος.

Ποδαρικό στο 2015 με
αγώνα Enduro Sprint

Από τις πρώτες προγραμματισμένες εκδηλώσεις της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. για το νέο έτος είναι ένας αγώνας Enduro Sprint, τον Μάιο.
Αξίζει να πούμε πως ο αγώνας θα προσμετρά στο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος.

Παράλληλα, θυμίζουμε πως με αφορμή τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν το τελευταίο διάστημα, η πραγματοποίηση της 2ης Endure Συνάντησης Ταΰγετου για τις 18 Ιανουαρίου 2015 είναι αδύνατη. Συνεπώς η εκδήλωση αναβάλετε και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί και η οποία θα επιλεχθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στο εγγύς μέλλον.

Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου