Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ …ΓΕΡΟ ΚΡΥΟ

2015 με φαντασμαγορικό 
αγιασμό στο Κολυμβητήριο!



Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2015 για το Κολυμβητήριο Καλαμάτας!
Εχθές διεξήχθη ο καθιερωμένος – πλην φαντασμαγορικός – αγιασμός που προσέφερε πολλές και όμορφες στιγμές σε όσους αψήφησαν το κρύο και έδωσαν το παρών στο γεγονός.
Οι δυο ομάδες Υγρού Στίβου της πόλης μας, ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» και ο Άργης Καλαμάτας οργάνωσαν το γεγονός μαζί με τον Δήμο Καλαμάτας. Προπονητές, κολυμβητές και πολίστες, αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη του πολιτικού κόσμου της πόλης μας είδαν μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. 100 περίπου πολίτες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, που τελέσθηκε στις 6 το απόγευμα από τους ιερείς.
Παράλληλα, τον αγιασμό συνόδευε …η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα της Καλαμάτας! Με την ολοκλήρωση του αγιασμού, δεκάδες νεαρά παιδάκια κολύμπησαν από την μια άκρη της πισίνας στην άλλη, την στιγμή που οι ιερείς έριξαν τον σταυρό στο νερό της πισίνας.
Κολύμπησε γρήγορα …είδε τον σταυρό γρηγορότερα! Η μικρή Αναστασία Χάππα έπιασε τον σταυρό στον αγιασμό και πήρε δώρο ένα σταυρουδάκι! 
Η μικρή Αναστασία Χάππα ήταν αυτή που έπιασε τον σταυρό και πήρε ως δώρο ένα σταυρουδάκι από τους εκπρόσωπους της εκκλησιαστικής κοινότητας της Καλαμάτας.
Ελπίδα όλων πλέον είναι η πανέμορφη αυτή εκδήλωση να αποτελέσει το εναρκτήριο έναυσμα για αλλαγή σκηνικού σε μια άκρως προβληματική και υπολειτουργική αθλητική εγκατάσταση που παραμένει ανοιχτή με «θυσίες» και τρέξιμο των λίγων αυτών ανθρώπων που έχουν απομείνει και αγαπούν τον Υγρό Στίβο.



Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου