Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ραντεβού Κυπέλλου αύριο με την Παναχαϊκή


ΡΑΝΤΕΒΟΥ Κυπέλλου αύριο το απόγευμα στο κλειστό της Παραλίας, στις 6 μ.μ., έχουν οι πετοσφαιριστές του Κώστα Κουτράκη με την πρωτοπόρο του Β΄ Ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας βόλεϊ ανδρών, Παναχαϊκή Πετοσφαίριση.

Την παρέα του δικού μας Στάθη Ντονά, θα υποδεχθούν οι παίκτες του Ακρίτα στο κλειστό γήπεδο της Παραλίας σε αγώνα νοκ άουτ και όπως ο κόουτς της καλαματιανής ομάδας δηλώνει στη «Φ» θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς που καλό είναι να δούνε κάποιοι πιο νέοι αθλητές μας πως είναι οι ομάδες που είναι με το ένα πόδι στην Α1!!! Φυσικά θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε εμπειρίες.»
Ωστόσο στον Ακρίτα, παίζουν ορισμένοι παίκτες με εμπειρίες σε εθνικές κατηγορίες όπως είναι οι Κουλιέρης, Ζαχαρόπουλος και Μητρόπουλος.
Με τις γιορτές να έχουν αποσυντονίσει κάπως την ομάδα, φέρνοντας μια αναπόφευκτη χαλάρωση, το αυριανό ματς θα είναι μια πολύ δυνατή προπόνηση και γρήγορη επιστροφή σε αγωνιστικό ρυθμό.

«Πιο πολύ μας ενδιαφέρει να βρούμε ρυθμό ενόψει των δυο εντός έδρας παιχνιδιών που ακολουθούν για το πρωτάθλημα με Ναύπακτο και Απόλλωνα Πάτρας», είπε στη «Φ» ο Κώστας Κουτράκης, που θα χρησιμοποιήσει ρόστερ βασικών στο αυριανό ματς. Χθες η ομάδα είχε μια ακόμη προπόνηση πριν τον αγώνα Κυπέλλου, κατά την οποία ο νεαρός κόουτς θα έκανε διαπίστωνε εάν υπάρχουν προβλήματα-απουσίες.
 Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου