Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από χθες …επαγγελματίας στον Ατρόμητο
της Super League ο Μιχάλης Μπαστακός!



Μια ακόμα τεράστια επιτυχία γνώρισε χθες το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο!
Ο «δικός» μας Μιχάλης Μπαστακός υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την μεγάλη ομάδα του Ατρόμητου που αγωνίζεται στην Super League, εξαργυρώνοντας την καταπληκτική χρονιά που κάνει έως τώρα με την ομάδα Νέων!
Ο 18χρονος φορ εντάχθηκε χθες στο ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας του Ατρόμητου μαζί με τον συμπαίκτη του Σπύρο Νάτσο και από εδώ και στο εξής θα τον καμαρώνουμε με τη φανέλα με το νούμερο «25»!!!
Αμφότεροι παρουσίασαν φοβεροί εξέλιξη φέτος και κέρδισαν το συμβόλαιό τους, το οποίο υπέγραψαν χθες στα γραφεία της ΠΑΕ παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.
Για την ένταξή τους, εισηγήθηκε ο προπόνητής της πρώτης ομάδας του Ατρόμητου Ρικάρντο Σα Πίντο ο οποίος συνεχίζει να αποδεικνύει πως στηρίζει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από την στιγμή που βρέθηκε στην ομάδα.
Ο Ατρόμητος Κ20 πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας καταγράφοντας μέχρι στιγμής 14 νίκες (και μια ισοπαλία) σε 15 παιχνίδια, έχοντας στο τιμόνι του έναν επίσης νέο και φιλόδοξο τεχνικό τον Γιώργο Κορακάκη.

Το προφίλ του
Μιχάλη Μπαστακού!
Ο 18χρονος Μιχάλης Μπαστακός γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1996 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τις ακαδημίες του Φαραί υπό τις οδηγίες του Ηλία Μαστορέα.
Στον Ατρόμητο μεταπήδησε το καλοκαίρι του 2011 περνώντας πρώτα από την Κ17 και έπειτα στην Κ20, όπου αγωνίζεται τα τελευταία δυο χρόνια, ενώ φέτος είναι ο αρχηγός της ομάδας!
Σε δηλώσεις του επίσημο σάιτ του Ατρόμητου, ο νεαρός φορ τόνισε τα εξής αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί οι κόποι των τεσσάρων χρόνων που έχω στην ομάδα εξαργυρώνονται με τον καλύτερο τρόπο με την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και το 100% των δυνατοτήτων μου. Αυτό το συμβόλαιο, μου δίνει κίνητρο και όρεξη για να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά στην συνέχεια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Τον κ. Ηλία Μαστορέα τον πρώτο μου προπονητή στην Καλαμάτα. Τον κ. Λουκά Κάλλα, τον κ. Σωτήρη Ρίζο και φυσικά τον άνθρωπο που έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό φέτος τον κ.Γιώργο Κορακάκη για τη φετινή εξαιρετική συνεργασία που έχουμε. Από καρδιάς να ευχαριστήσω τον κ. Τάκη Μιχαλέτο και τον κ. Τόλη Αποστόλου που τους είχα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και έδιναν λύσεις σε οτιδήποτε πρόβλημα είχα. Ένα ευχαριστώ στη διοίκηση, ειδικά τον κ. Γιώργο Σπανό για την τεράστια εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό του καθώς επίσης στον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο αλλά και στον κ. Σα Πίντο που εισηγήθηκε να γίνω επαγγελματίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου