Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Η δυστοκία κόστισε δυο σημαντικούς βαθμούς!

ΜΕΤΑ ΤΟ «ΛΕΥΚΟ» ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ» ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!


«ΔΙΚΗ μου η ευθύνη» είπε ο Νίκος Κουρμπανάς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα με το Λουτράκι το μεσημέρι της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο της Παραλίας.
Εκεί η «Καλαμάτα» …γκρέμισε περισσότερες ακόμη ελπίδες, έμεινε στο «μηδέν» με το Λουτράκι και έπεσε στην 4η θέση της βαθμολογίας και στους 26 βαθμούς, κάτω από τον πρώτο Παναργειακό (32 β.), τον δεύτερο Πανελευσινιακό (28 β.) και τον τρίτο Αιολικό (27 β.).
Η «Καλαμάτα» στο παιχνίδι με το Λουτράκι παρουσίασε δυστοκία και σαν αποτέλεσμα απώλεσε δυο σημαντικούς βαθμούς. Η απογοήτευση της κερκίδας έχει πλάνο μεταφερθεί και στα αποδυτήρια με το Νίκο Κουρμπανά να καθιστά εαυτόν υπεύθυνο για την πορεία της ομάδας από την αρχή της σεζόν, έναντι των παικτών στους οποίους όπως τόνισε δεν πρέπει να χρεώνονται όλα!
Ο ίδιος παρουσιάστηκε προβληματισμένος από την επιθετική δυστοκία που οδήγησε σε μια ακόμη εντός έδρας ισοπαλία και κατά τη συνέντευξη Τύπου είπε μεταξύ άλλων: «Ούτε αυτή την φορά καταφέραμε να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου ο οποίος παρουσίασε ένα σύνολο στημένο καλά αμυντικά. Είναι μια δύσκολη μέρα για εμάς αλλά αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να διαιωνίζεται εντός έδρας ενώ στα εκτός έδρας ματς βρίσκουμε τις λύσεις και παίρνουμε τις νίκες…
Αυτό που θέλω να πω είναι να αφήσουμε σε ηρεμία τους παίκτες και να μην τους χρεώνουμε πράγματα. Αν κάποιος είναι υπεύθυνος για ότι έχει γίνει από την αρχή της χρονιάς, αυτός είμαι εγώ!
Εγώ έχω φτιάξει αυτή την ομάδα και βέβαια παίρνω τις ευθύνες ολοκληρωτικά. Έχουμε μια διοίκηση που λειτουργεί πολύ καλά απέναντί μας, προσπαθεί να λύσει όλα τα προβλήματα, στο βαθμό που μπορεί με τα δεδομένα που έχει, οπότε δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τις ευθύνες από εδώ και από εκεί. Πρέπει να δούμε με ηρεμία την κατάσταση.
Ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος από την ομάδα και είναι φυσιολογικά δυσαρεστημένος, γιατί περιμένει περισσότερα πράγματα. Το να ζητήσουμε από τον κόσμο συγγνώμη είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε».

Νίκος Μεσολόγγης:
«Στόχος μας η παραμονή»

Σε επικίνδυνα «νερά κολυμπά» η ομάδα του Λουτρακίου, που από τη 7η θέση έχει καλή …θέα προς τη ζώνη υποβιβασμού από την οποία θέλει άμεσα και γρήγορα να απομακρυνθεί. Στην ανάγκη για θετικά αποτελέσματα στάθηκε ο κόουτς του Λουτρακίου, Νίκος Μεσολόγγης, ο οποίος στάθηκε στη δυσκολία του προχθεσινού παιχνιδιού, όπου η έμφαση στην αμυντική λειτουργία ήταν ο μοναδικός τρόπος ώστε η ομάδα του να αποσπάσει απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα όπως η «Καλαμάτα» ένα θετικό αποτέλεσμα.
«Ήρθαμε να παίξουμε στην έδρα μιας ομάδας που είναι εκ των διεκδικητών του τίτλου έχοντας τέσσερις βασικές απουσίες. Είχαμε στόχο να κλείσουμε τους διαδρόμους προς την εστία μας και αν μπορέσουμε να κλέψουμε το παιχνίδι με κάποιες αντεπιθέσεις. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού η «Καλαμάτα» είχε μια κλασσική ευκαιρία για να σκοράρει και εμείς θα μπορούσαμε σε κάποιες αντεπιθέσεις να έχουμε κάτι καλύτερο στο τελείωμα κάποιων φάσεων. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση όσον αφορά το αμυντικό μόνο κομμάτι. Η ομάδα μας δεν είναι αυτή που είδατε σήμερα, αλλά στο συγκεκριμένο ματς δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.»
Ενώ κλείνοντας είπε: «Στόχος μας είναι η παραμονή, να καταφέρουμε στα επόμενα ματς να αυξήσουμε την διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου