Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

Πρεμιέρα στις 18 Απριλίου
η Γ΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

ΣΤΙΣ 18 Απριλίου ανοίγει η αυλαία της Γ΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. σύμφωνα με την προκήρυξη την οποία εξέδωσε χθες η Ένωση.
Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 ώρα 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., παρουσία των αντιπροσώπων των Σωματείων.
Θα πάρουν μέρος τα εξής σωματεία: Α.Σ. Ο Βατικιώτης, Α.Ο. Μονεμβασιάς «Κάστρο», Ο.Φ. Θύελλα Παραλίας, Α.Ο. Ομόνοια Καλαμάτας, Α.Π.Σ. Πρωτέας, Α.Σ. Τριφυλίας, Α.Π.Σ. Λύκοι Σπάρτης, Γ.Σ. Χώρας, Π.Α.Ο.Κ Καλαμάτας, Κορώνη ’90 Α.Ε., Κ.Ο.Μ. Πελασγός.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Τα σωματεία που μετέχουν στο Πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας Ανδρών είναι χωρισμένα στους δύο παρακάτω ομίλους και θα συναντηθούν μεταξύ τους δύο φορές (ένας με όλους σε δύο γύρους), σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί.
● Α΄ Όμιλος
Α.Σ. Τριφυλίας, Κορώνη ’90 Α.Ε. και 4 ομάδες που θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση (Α.Π.Σ. Πρωτέας, Α.Ο. Ομόνοια Καλαμάτας, Ο.Φ. Θύελλα Παραλίας, Π.Α.Ο.Κ. Καλαμάτας, Γ.Σ. Χώρας).
● Β΄ Όμιλος
Α.Ο. Μονεμβασιάς «Κάστρο», Α.Σ. Ο Βατικιώτης, Α.Π.Σ. Λύκοι Σπάρτης, Κ.Ο.Μ. Πελασγός και 1 ομάδα που θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση (Α.Π.Σ. Πρωτέας, Α.Ο. Ομόνοια Καλαμάτας, Ο.Φ. Θύελλα Παραλίας, Π.Α.Ο.Κ. Καλαμάτας, Γ.Σ. Χώρας).
Η πρώτη ομάδα της τελικής βαθμολογίας κάθε Ομίλου, ανέρχεται στην Β΄ Κατηγορία Ανδρών.
Πρωταθλήτρια ομάδα της Γ΄ Κατηγορίας Ανδρών, ανακηρύσσεται η  νικήτρια ομάδα του αγώνα κατάταξης, μεταξύ των ομάδων που θα καταλάβουν την πρώτη θέση της τελικής βαθμολογίας των δύο ομίλων. Η έδρα του αγώνα θα ορισθεί μετά από κλήρωση.
Οι ομάδες που θα καταλάβουν τη δεύτερη  θέση της τελικής βαθμολογίας κάθε ομίλου, θα συναντηθούν μεταξύ τους σε αγώνα κατάταξης , για την τρίτη και τέταρτη θέση, της τελικής κατάταξης του Πρωταθλήματος Γ΄ Κατηγορίας Ανδρών. Η έδρα του αγώνα θα ορισθεί μετά από κλήρωση.

ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

● Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, τα Σωματεία που θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας Ανδρών, έχουν δικαίωμα να δηλώνουν μέχρι δέκα αθλητές στο φύλλο αγώνα, (γεννηθέντες το 1983 και μεγαλύτερους), που έχουν συμπληρώσει το 30ο έτος της ηλικίας τους.
Τα σωματεία που θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας Ανδρών, ανεξάρτητα από τον αριθμό των αθλητών που θα δηλώσουν στο φύλλο αγώνος, πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνουν δύο αθλητές μέχρι 22 ετών (γεννηθέντες το 1992 και νεώτερους).
Ένας αθλητής από αυτούς θα αγωνίζεται κατά τη κρίση του προπονητή, υποχρεωτικά  στη πεντάδα, που αγωνίζεται κάθε στιγμή, μέχρι εξάντλησης των δηλωθέντων στο Φ.Α. αθλητών, στα 2 δεκάλεπτα του πρώτου ημιχρόνου.
Η παρουσία των αθλητών μέχρι 22 ετών, είναι υποχρεωτική πριν την  έναρξη των αγώνων. Η μη παρουσία τους συνιστά παράβαση.

ΑΝΟΔΟΣ-ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

● Άνοδος στην Β΄ κατηγορία
Στη Β΄ Κατηγορία Ανδρών, ανέρχονται οι δυο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης της Γ΄ Κατηγορίας Αδρών.
● Υποβιβασμός από την Β΄ κατηγορία
Εάν  υποβιβασθούν δύο  ομάδες  από την Α΄ Κατηγορία, δύο ομάδες θα υποβιβασθούν και από την Β κατηγορία (τα σωματεία που θα καταλάβουν την τελευταία θέση της τελικής  βαθμολογίας των δύο ομίλων).
Εάν υποβιβασθεί μία   ομάδα  από την Α΄ Κατηγορία, θα υποβιβασθεί μία ομάδα από την Β΄ Κατηγορία . Οι δύο ομάδες που θα καταλάβουν τις τελευταίες θέσεις της τελικής βαθμολογίας των δύο ομίλων, θα δώσουν αγώνα κατάταξης σε ουδέτερο γήπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου