Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

15 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ


«Στοπ» βάζει ο δήμος Καλαμάτας στους
αγώνες σκυταλοδρομίας «Κalamata Bίκος Relays»


ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ για την διεξαγωγή των αγώνων σκυταλοδρομίας με την επωνυμία «Κalamata Bίκος Relays» που είχε γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου ήρθε να …αναιρέσει(;) η ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας ο οποίος ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να εκδώσει άδεια για τους αγώνες που έχουν ορισθεί για την 1η Μαρτίου!
Θυμίζουμε πως την αναγγελία των αγώνων είχαν κάνει στις 6 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «Elite» προ ημερών ο διευθυντής των αγώνων κ. Πλακίδας, μέλη του συνδιοργανωτή συλλόγου ΑΟ Ακρίτας, εκπρόσωποι του ΣΥ.Κ.Υ.Ε., του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Μεσσηνίας, των ξενοδοχείων «Elite City Resort», «Filoxenia», «Horizon Blue», του Κέντρου Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης στο οποίο είναι αφιερωμένοι αγώνες, παρουσία και του δημοσιογράφου Νίκου Τσώνη. Άξιο αναφοράς και το γεγονός ότι ο περιφερειάρχης κ. Τατούλης πρόκειται να βρεθεί στην πόλη μας για να κηρύξει την έναρξη των αγώνων.
Χθες λοιπόν ο δήμος μέσω της ιστοσελίδας του ανήρτησε μια ανακοίνωση μέσω της οποίας αρνείται την έκδοση άδειας για τη διεξαγωγή των αγώνων δίχως ωστόσο να εξηγεί τους λόγους που έλαβε αυτή την απόφαση!!!
Η σχετική ανακοίνωση: «Σε έγγραφο που απέστειλε ο δήμαρχος προς τον Αδαμάντιο Μητρόπουλο, Αστυνομικό Διευθυντή και επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, σχετικά με τη διενέργεια εκδήλωσης με τον τίτλο “Κalamata Bίκος Relays”, αναφέρονται τα εξής:
«Κύριε Διευθυντά,
Σε σχέση με τις σκυταλοδρομίες “Κalamata Bίκος Relays”, που οργανώνονται από τον Αθλητικό Όμιλο «Ακρίτας», την 1η  Μαρτίου 2015, με χορηγία των εταιρειών ΒΙΚΟΣ & WIND, σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας:
1. Ουδεμία σχέση έχει
2. Έχοντας την αρμοδιότητα, ουδεμία άδεια πρόκειται να εκδώσει για το κλείσιμο Δημοτικού Δρόμου και ιδιαίτερα της οδού Ναυαρίνου
και
3. Ακολουθεί αναλυτικό έγγραφο, το οποίο συντάσσεται από τη Νομική μας Υπηρεσία».

Η απάντηση του Ακρίτα

Λιτή και σαφής η απάντηση του Συλλόγου ΑΟ Ακρίτας στο …παράδοξο αυτό: «Η άδεια τέλεσης των αγώνων από την Αστυνομία, είναι κομμάτι που έχει αναλάβει η Περιφέρεια, η οποία έχει υπό την αιγίδα της την εκδήλωση. Έχει ενημερωθεί για την ενέργεια του δήμου και αναμένουμε την απάντηση της».
Όσο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, υπό την αιγίδας της οποίας γίνεται ο αγώνας, έχει ήδη γίνει ενημέρωση από τους τοπικούς φορείς και σήμερα αναμένονται διευκρινήσεις /απαντήσεις.

Τα κανάλια Novasports στηρίζουν
την εκδήλωση και το 2015!

Εν τω μεταξύ τη σειρά αγώνων δρόμου «Βίκος Relays» στο πλαίσιο ενίσχυσης και του ερασιτεχνικού αθλητισμού στηρίζουν από την αρχή τα κανάλια Novasports, ως media partner, καλύπτοντας την με πλούσιο ρεπορτάζ που προβάλλεται από το Novasports 24 HD αλλά και μέσα από τις εκπομπές τους.
Στη διάρκεια της χρονιάς η συνεργασία επεκτάθηκε και με τη δημιουργία της Novasports Running Team, με την οποία τα καταστήματα Forthnet συμμετέχουν ενεργά, δίνοντας την ευκαιρία σε πολίτες να πάρουν μέρος στη διοργάνωση με την ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.
Τα κανάλια Novasports και το 2015 θα συνεχίσουν να στηρίζουν και να προβάλλουν τα «Βίκος Relays» και στις 8 πόλεις όπου θα διεξαχθούν φέτος οι σκυταλοδρομίες τρεξίματος των οποίων η αρχή γίνεται ως γνωστόν από την Καλαμάτα! Σε όλα τα καταστήματα Forthnet της πόλης μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας, μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν συμμετοχή στον αγώνα «Καλαμάτα Βίκος Relays» και να γίνουν μέλη της Novasports Running Team.
Οι εγγραφές για όλους τους αγώνες της σειράς Βίκος Relays 2015 έχουν ξεκινήσει και γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης: www.relays.gr.

Η συνδρομή συμμετοχής στα 4x2500μ. και στα 2x5000μ. είναι 12 ευρώ για κάθε ομάδα, ενώ στα Kids Relays (παιδικές σκυταλοδρομίες) 4x100μ./4x200μ. και Teens Relays (εφηβικές σκυταλοδρομίες) 4x1000μ. η συμμετοχή είναι δωρεάν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου