Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΟΚ «ΕΥΚΛΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ 2015

Την Κυριακή 1 Μαρτίου
ο «2ος Γύρος Αρφαρά-Πήδημα»
Φωτογραφία από τον περσινό αγώνα στ ΄Αρφαρά
ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΑΝΔΡΩΝ-ΝΕΩΝ-ΜΑΣΤΕΡΣ

ΔΥΟ ποδηλατικούς αγώνες πρόκειται να διοργανώσει ο ΣΠΟΚ «Ευκλής» μέσα στο 2015 στην περιοχή.
Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς, θα γίνει στ' Αρφαρά την Κυριακή 1η Μαρτίου και είναι ο «2ος Γύρος Αρφαρά-Πήδημα» τον οποίο ο «Ευκλής» συνδιοργανώνει με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρφαρών «Η Αναγέννηση» και το Δήμο Καλαμάτας.
Όλα είναι έτοιμα από τους ανθρώπους του Ευκλή, ο Σύλλογος έχει ήδη πάρει την έγκριση από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) και υπόσχεται η διοργάνωση αυτή να αποτελέσει μια αντάξια και καλύτερη ακόμη, οργανωτικά και αγωνιστικά, με την περσινή διοργάνωση.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Ο ποδηλατικός αγώνας αντοχής δρόμου με την επωνυμία «2ος Γύρος Αρφαρά-Πήδημα», θα γίνει την Κυριακή 1/3/2015 και ώρα 09:30πμ, στις εξής κατηγορίες: Παμπαίδων-Παίδων-Εφήβων-Γυναικών-Ανδρών-Νέων-Μάστερς.
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι η πλατεία των Αρφαρών με διαδρομή δεξιόστροφη προς Πήδημα-Αριοχώρι-Άγιο Κωνσταντίνο-Αρφαρά. Ώρες εκκίνησης και χιλιομετρικές αποστάσεις
-Παμπαίδες: 09:30πμ και απόσταση 20χλμ (10x2 στροφές)
-Παίδες-Μάστερς-Γυναίκες 10:30πμ και απόσταση 60χλμ (10x6 στροφές)
-Ανδρών-Νέων-Εφήβων 10:25πμ και απόσταση 100χλμ (10x10 στροφές)
Οι ώρες εκκίνησης μπορεί ν’ αλλαχθούν ανάλογα με την προσέλευση των αθλητών/αθλητριών
● Γραμματεία-Τεχνικό Συνέδριο: Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 08:30πμ για την παράδοση των δελτίων και την παραλαβή των αριθμών του αγώνα.
Το Τεχνικό Συνέδριο θα γίνει στο σημείο της εκκίνησης στις 09:00πμ.
Βραβεύσεις: Στους 6 πρώτους κάθε κατηγορίας μετάλλιο-δίπλωμα και στον 1ο κύπελλο
Χρηματικά έπαθλα: Ο διοργανωτής έχει και χρηματικό έπαθλο στις κατηγορίες Ανδρών-Νέων-Μάστερς (Α΄, Β΄, Γ΄) ως εξής:
-Ανδρών-Νέων κοινή κατηγορία: 1ος 50€, 2ος 30€ και 3ος 20€
-Επίσης 50€ στον 1ο για το ενδιάμεσο σπρίντ ανάβασης που θα γίνει στον 8ο γύρο.
-Μάστερς (Α΄, Β΄, Γ΄) ξεχωριστά ανά κατηγορία: 1ος 30€, 2ος 20€ και 3ος 10€, καθώς και 20€ στον πρώτο της γενικής μάστερς συνολικά
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρφαρών «Η Αναγέννηση» θα προσφέρει μπουφέ σε όλους τους αθλητές και τους συμμετέχοντες.
● Απονομές: Απονομές θα γίνουν στην κεντρική πλατεία των Αρφαρών, πλησίον της εκκίνησης-τερματισμού, τα χρηματικά έπαθλα θα δοθούν μετά τις απονομές.
● Αντίτιμο: 5€ για τους αθλητές/τριες που ανήκουν στις κατηγορίες Ανδρών-Νέων-Μάστερς. Κάθε αθλητής θα παραλάβει απόδειξη για το αντίτιμο που θα καταβάλλει. Οι κατηγορίες Παμπαίδες-Παίδες-Έφηβοι-Γυναίκες ΔΕΝ θα πληρώσουν το αντίτιμο της συμμετοχής.
● Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την Πέμπτη 26/2/2015 και ώρα 21:00 στο email efklis1894@gmail.com ή στο τηλ/φαξ 2721090627 (Ελένη Οικονομοπού-λου) και κιν. 6932204166 (Πάνος Βεργετόπουλος).
● Κανονισμοί-Λεπτομέρειες: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και ειδικότερα με αυτούς που αφορούν την ποδηλασία δρόμου.
Όροι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες που ανήκουν στην δύναμη της ΕΟΠ και έχουν δελτία θεωρημένα για το 2015. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών/τριών.
● Αθλητική περιβολή: Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή, που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI-ΕΟΠ (φανέλες, παπούτσια, κράνος κλπ).
● Τροφοδοσία-Υδροδοσία και παροχή τεχνικής βοήθειας: Θα γίνεται μόνο στον προκαθορισμένο χώρο, από τους συνοδούς/μηχανικούς της κάθε ομάδας. Το σημείο ορίζεται 100μ πριν τη γραμμή τερματισμού.
Ιατρική υποστήριξη: Η διοργάνωση θα έχει ιατρική υποστήριξη από γιατρό και παρουσία των Εθελοντών Σαμαρειτών του ΕΕΣ Καλαμάτας.
● Ρυθμίσεις απρόβλεπτων θεμάτων: Για ό,τι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη των αγώνων και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π., αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή.
● Ο Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ατύχημα ή φθορά-απώλεια αγωνιστικού υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Η "8η Ανάβαση Ταϋγέτου"

Ο δεύτερος αγώνας που έχει στα φετινά του πλάνα ο «Ευκλής» είναι η «8η Ανάβαση Ταϋγέτου» 45χλμ, η οποία θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα.
Ο Πρόεδρος του Ευκλή Παναγιώτης Κουτρούλης, ο Έφορος του ποδηλατικού τμήματος Παναγιώτης Βεργετόπουλος και τα μέλη της διοίκησης εύχονται σε όλους τους αθλητές να 'χουν μια καλή αγωνιστική σεζόν.
Να σημειωθεί πως τον Καλαματιανό Σύλλογο θα εκπροσωπήσουν τη νέα χρονιά οι ακόλουθοι ποδηλάτες: Βεργατόπουλος Παναγιώτης, Γεωργόπουλος Δημήτριος, Γιαννιός Καλλικράτης, Γύφτουλας Πέτρος, Λαμπρόπουλος Απόστολος, Μπάκας Αθανάσιος, Μυστριώτης Βασίλειος, Νικητόπουλος Αθανάσιος, Παπαβασιλόπουλος Ιωάννης, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Ρούσης Αλέξανδρος, Σίνος Παναγιώτης και Τσούτσος Θεόδωρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου