Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΧΘΕΣ ΣΤΟ «ELITE CITY RESORT» ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ

Ο Γιώργος Λαζαρίδης παρουσίασε 22
αγωνιστικούς σταθμούς για το φετινό του ταξίδι

ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΙ φίλοι και υποστηρικτές ενός αθλητή που ξεχωρίζει επί σειρά ετών όχι μόνο με την αθλητική του δραστηριότητα αλλά κυρίως με τον χαρακτήρα του. Ενός αθλητή που κατορθώνει να κρατά το τένις με αμαξίδιο στα ψηλά και αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς. Ο Γιώργος Λαζαρίδης, διεθνής τενίστας με αμαξίδιο, παρουσίασε χθες στο Elite City Resort τους στόχους που έχει βάλει για το 2015. Όχι έναν, ούτε δυο, αλλά συνολικά 22 αγωνιστικοί σταθμοί αποτελούν το φετινό ταξίδι του καλαματιανού τενίστα που ως απόγειο των προσπαθειών και την ιδανικότερη ανταμοιβή για τη χρονιά που ακολουθεί έχει θέσει τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Ρίο.
Η χθεσινή βραδιά, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Θανάσης Παντές, δεν είχε μόνο χαρακτήρα παρουσίασης αλλά αποτέλεσε μια ακόμη ευκαιρία για τον καλαματιανή αθλητή να κάνει τον απολογισμό του και παράλληλα να παρουσιάσει μαζί με τον νεότερο συναθλητή του και απόφοιτο του Τμήματος Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών Αριστομένη Νικολόπουλο (πρόσφατα μετοίκησε στην πόλη μας), τον νεοσύστατο σύλλογο στην πόλη μας με το όνομα «ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ»!
Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Γιαννόπουλο, την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου, τον πρόεδρο του Αθλητικού Φορέα Νίκο Μπασακίδη, τους εκπροσώπους των μειοψηφιών Μανώλη Μάκαρη και Μιχάλη Αντωνόπουλο και τον αντιδήμαρχο Μεσσήνης Ηλία Πετρόπουλο, ως εκπρόσωπο του δημάρχου Μεσσήνης κ. Τσώνη.
Να σημειωθεί πως μαζί με τον Γιώργο Λαζαρίδη και τον Θανάση Παντέ, στο πάνελ ήταν επίσης ο συναθλητής του Αριστομένης Νικολόπουλος και η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Βραχάλη.

Λεπτομέρειες στο αυριανό φύλλο.

Σ.Τρ. – Α.Ν.Μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου