Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

«ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ»

Η Χρύσα Χριστοκώστα τυχερή της πίτας!

  
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ομάδα «Φίλοι της Φωτογραφίας» έκοψε το περασμένο Σάββατο την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στο καφέ «Skippers» στη Μαρίνα Καλαμάτας.
Η παρουσία αρκετών μελών της ομάδας αλλά και του εκπροσώπου του Συλλόγου Σύλλογο Πεζοπόρων και Ορειβατών Καλαμάτας «ΕΥΚΛΗΣ», μέλος του ΔΣ και Βοηθού Εφόρου Πεζοπορίας, Γιώργου Κωνσταντινόπουλου, χαροποίησε ιδιαίτερα τους ιδρυτές και υπευθύνους της, Τάσο Σπηλιωτόπουλο και Πέτρο Φράγκο. (Στην φωτογραφική ομάδα έχει ήδη παραχωρηθεί βαγόνι από τον Δήμο, έως ότου όμως επισκευαστεί η ηλεκτρική εγκατάσταση από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου, παραμένει φιλοξενούμενη του «Ευκλή» στο βαγόνι του ΣΠΟΚ στο πάρκο του ΟΣΕ.)
Στην εκδήλωση είχε προσκληθεί να παραβρεθεί και ο γνωστός τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής, ο οποίος λόγω της προετοιμασίας του για τη δεύτερη εμφάνισή του στο «Yamas Gastro Bar» στο ξενοδοχείο «Elite», δεν κατάφερε να παραστεί στην εκδήλωση. Έστειλε ωστόσο την αγάπη του σε όλη τη φωτοομάδα και τις ευχές του για την εκδήλωση. Την πίτα έφτιαξε και προσέφερε ο Τάσος Σπηλιωτόπουλος, το φλουρί της οποίας «έπεσε» στο μέλος της φωτογραφικής ομάδας, Χρύσα Χριστοκώστα.
Το φλουρί αντιστοιχούσε σε το βιβλίο σχετικό με τη φωτογραφία, πιο συγκεκριμένο στο βιβλίο του Κωνσταντίνου Γιατρά «Πρόσωπα του κόσμου» των εκδόσεων Πατάκη, ευγενική προσφορά του καταστήματος Public Καλαμάτας. Τα μέλη της ομάδας «Φίλοι της Φωτογραφίας» εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους, για την προσφορά του δώρου αυτού για την πίτα, στο πρόσωπο του διευθυντή του καταστήματος, Χρήστο Τάτση. Τα μέλη της ομάδας ευχαριστούν επίσης το καφέ «Skippers» για την φιλοξενία, που συντέλεσε στην επιτυχία της εκδήλωσής τους.

Μετά την κοπή της πίτας, ιδρυτές και μέλη αντάλλαξαν ευχές και πέρασαν μια όμορφη βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου