Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Τις καλύτερες ευχές του Σταύρου Παπαδόπουλου έλαβε η ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού Γ.Σ. 1888

ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: «ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ…» ΔΗΛΩΣΕ Η ΓΩΓΩ ΣΟΥΡΗ

ΤΙΣ καλύτερες ευχές του Σταύρου Παπαδόπουλου έλαβε η ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού Γ.Σ. 1888 σε δεξίωση που παρέθεσε ο Μεσσήνιος επιχειρηματίας και τέως πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου, Σταύρος Παπαδόπουλος, στις «πράσινες» προχθές το βράδυ στη βίλα του στην Καλαμάτα.
Ο Σταύρος Παπαδόπουλος θέλησε να δει από κοντά τις πετοσφαιρίστριες του Μεσσηνιακού και να συγχαρεί για πρόσφατες επιτυχίες τους στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ Γυναικών.
«Ο επιχειρηματίας κ. Σταύρος Παπαδόπουλος δεξιώθηκε χθες βράδυ στην βίλα του, μέσα σε εγκάρδια και πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού, μετά την νίκη της επί της ομάδος της Πετρούπολης. Παρευρέθησαν όλες σχεδόν οι αθλήτριες, οι οποίες δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του κ. Παπαδόπουλου για την φετινή πολύ επιτυχημένη πορεία τους στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας του Βόλεϊ Γυναικών» αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό δελτίο Τύπου.
Ο κ. Παπαδόπουλος θέλησε να ενημερωθεί για την φετινή ομάδα στην πρώτη της συμμετοχή στην Α2 Εθνική ενώ συνομίλησε με όλες τις αθλήτριες. Η ικανοποίησή του μάλιστα ήταν μεγάλη καθώς διαπίστωσε πως όλες σχεδόν οι αθλήτριες της φετινής ομάδος έχουν καταγωγή από την πόλη μας ενώ αρκετές εξ αυτών είναι σε ηλικία λυκείου και πανεπιστημίου.
Δε δίστασε, επίσης, να συστήσει την έμφαση στις υποδομές προτείνοντας μάλιστα την δημιουργία ακαδημίας μικρών παιδιών λέγοντας χαρακτηριστικά πως μόνο έτσι θα τεθούν οι βάσεις για την περαιτέρω άνοδο του βόλεϊ της Καλαμάτας και ειδικά του Μεσσηνιακού.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ευχές για περαιτέρω άνοδο του βόλεϊ του Μεσσηνιακού. Στο τραπέζι παρευρέθησαν επίσης οι κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, Σάκης Λέφας, Γιώργος Νταβουτιάν και Δημήτρης Τσάκωνας.

Σουρή: «Μας δίνει
δύναμη να προχωρήσουμε…»

Μετά το τρίποντο που απέφεραν οι κόποι του Σαββατοκύριακου στα δυο προγραμματισμένα παιχνίδια, σε δηλώσεις της τη «Φ» η προπονήτρια και παίκτρια του Μ.Γ.Σ., Γωγώ Σουρή αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Θρίαμβο, όπου ο Μεσσηνιακός έχασε με 3-1 σετ παρότι προηγήθηκε με 1-0.
«Χθες προσπαθήσαμε, κάναμε πάλι τα εύκολα λάθη. Δεν τα καταφέραμε… χάσαμε μόνοι μας δηλαδή!» Στάθηκε όμως και στην καθοριστική απόφαση του ρέφερι που σε αρκετό βαθμό άλλαξε τις πιθανότητες: «Ήταν καθοριστική η απόφαση του ρέφερι στο τρίτο σετ, γιατί θα παίρναμε το σετ, θα κάναμε το 2-1 και συνήθως στο 2-1 η άλλη ομάδα πέφτει!».
Όσο για το ματς με την Πετρούπολη, όπου η αποστολή του Μ.Γ.Σ. εξετελέσθη με επιτυχία, είπε: «Σήμερα (σ.σ. Κυριακή), στην αρχή δεν βρήκαμε ψυχή, χάναμε με 2-0, αλλά θέλω να πω μπράβο στην ομάδα μου γιατί είχε την ψυχή να το ανατρέψει να κάνει το 3-2, μετά από πολύ κούραση ψυχολογική, σωματική, μας βγήκε το ματς. Το θέλαμε πολύ και καταφέραμε απέναντι σε μια πολύ καλή αντίπαλη»
Όσο για τα οφέλη μετά απ’ αυτή τη νίκη, αυτά είναι: «Πήραμε έναν καλό αντίπαλο μες την έδρα μας. Μας δίνει πάλι δύναμη για να προχωρήσουμε. Οι κόποι, η προσπάθεια, η προπόνηση που είμαστε εδώ βγήκε θετικά! Κάτι κάναμε, ψυχολογικά κυρίως, γιατί εάν ήταν άλλη μια ήττα θα ήταν βαρύ επάνω μας!»

4 έως 6 πόντους με Απόλλωνα
και Ένωση Ελασσόνας

Από 4 έως 6 πόντους προσμένει ο Μεσσηνιακός στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν το προσεχές με τον πρωτοπόρο. Στο ματς με τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό η προπονήτρια της ομάδας Γωγώ Σουρή θέτει σε ρεαλιστικές βάσεις τον πήχη σκεπτόμενη πως εφικτός στόχος θα είναι μια καλή εμφάνιση και …ότι ήθελε προκύψει!
Ακολουθεί το ματς με τον πρωτοπόρο Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, τον οποίο ο Μεσσηνιακός αντιμετωπίζει στην έδρα του: «Πάμε τώρα στον πρώτο… Θέλουμε μια καλή εμφάνιση. Ό,τι έρθει… Μετά έχουμε σχετικά εύκολα ματς και σίγουρα νομίζω ότι θα πάρουμε από 4 έως 6 πόντους…», είπε η Γωγώ Σουρή. Γεγονός που σημαίνει πως ο Μεσσηνιακός θα παραμείνει δίχως προβληματισμό κοντά στη μεσαία γραμμή του πίνακα της βαθμολογίας, ανάμεσα δηλαδή στις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει δίχως πρόβλημα την παραμονή τους στην Α2 Εθνική, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά…
Πάντως μετά τα ματς κόντρα σε Απόλλωνα Πατρών και Ένωση Ελασσόνας ακολουθεί και το εξίσου εύκολο παιχνίδι - αν και εκτός έδρας - με τους Ίωνες, τους οποίους ο Μεσσηνιακός είχε κερδίσει στον α΄ γύρο με 3-0 σετ εντός έδρας.


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου