Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Μοιραίο λάθος στα pits και ακύρωση του Ανδρέα Θεοδώρου στην S1!

«ΧΑΛΚΙΝΟΣ»… ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ SB Ο ΜΟΥΓΙΟΣ ΣΤΟΝ 2ο ΑΓΩΝΑ SCRAMBLE Ν.ΕΛΛΑΔΟΣ 
ΣΤΗΝ 6ΑΔΑ ΤΩΝ CHAMPION Ο ΓΙΑΝΝΟΥΚΛΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΡΕΚΟΡ συμμετοχών στο 2ο αγώνα Scramble Νοτίου Ελλάδος που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Σπάρτης στις Καρυές Αράχοβας Λακωνίας.
Μια φανταστική διαδρομή, μέσα στα μαγευτικά τοπία των Καρυών Λακωνίας, περισσότεροι από 60 φίλαθλοι βρίσκονταν σε κάθε γωνιά της διαδρομής, διασώστες και ασθενοφόρα …έτσι για ασφάλεια, αλλά και πλήθος κόσμου και διοργανωτών που συνέβαλαν τα μέγιστα για μια άρτια διοργάνωση.
Οι κόντρες στο όπως αποδείχτηκε πολύ απαιτητικό τερέν, ήταν γεμάτες σασπένς και απ’ αυτές δεν απουσίασε το μεσσηνιακό άρωμα! Στον εκπληκτικό 2ο αγώνα Scramble Νοτίου Ελλάδος το Αθλητικό Σωματείο της ΛΕΜΟΚΑ εκπροσωπήθηκε από πέντε αθλητές αποσπώντας ένα κύπελλο (Μούγιος) και ένα μετάλλιο (Γιαννούκλας)! Η ΛΕΜΟΚΑ ευχαριστεί την Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος

Στην 6αδα των Champion
ο Γιαννούκλας

Στην κατηγορία Champion, στην εκκίνηση της οποίας βρέθηκαν 14 αναβάτες, ο Παναγιώτης Γιαννούκλας παρότι απροπόνητος (ενώ αγωνιστικά η τελευταία του εμφάνιση ήταν στον αγώνα του Ταϋγέτου), κατάφερε να διακριθεί! Ο Γιαννούκλας τερμάτισε στην 6η θέση και έλαβε μετάλλιο, δίνοντας σαφές μήνυμα πως … η τέχνη δεν ξεχνιέται!

Μοιραίο το λάθος
του Θεοδώρου…

Στην εξίσου δύσκολη κατηγορία S1, αγωνίστηκε το … βαρύ πυροβολικό του Σωματείου. Ο Ανδρέας Θεοδώρου έκανε το τραγικό λάθος ενώ βρισκόταν πρώτος να μην μπει σωστά στα pits (έκανε αναστροφή)  με αποτέλεσμα να ακυρωθεί μετά τον αγώνα παρότι τερμάτισε δεύτερος!
Αυτό το …παιδαριώδες λάθος ίσως αποβεί μοιραίο για τον Ανδρέα Θεοδώρου που φέτος έχει βάλει στο στόχαστρο την πρωτιά, η κατάκτηση της οποίας πλέον γίνεται εξαιρετικά δύσκολη!
Στην ιδία κατηγορία ο Γιώργος Σαραντόπουλος μόλις στον δεύτερο Scramble αγώνα του να αγγίξει τα μετάλλια! Ο Σαραντόπουλος τερμάτισε στην 7η θέση, μια θέση δηλαδή πριν την βραβευόμενη 6αδα, σε σύνολο 18 συμμετεχόντων!

3ος στην τελευταία
στροφή ο Μούγιος!

Στην κατηγορία SB (διάρκειας 45') την ΛΕΜΟΚΑ εκπροσώπησε ο Αθανάσιος Μούγιος, ο οποίος έκλεψε την παράσταση… Αφού μετά από μια φοβερή «μονομαχία» κατόρθωσε κυριολεκτικά στην τελευταία στροφή να κλέψει την τρίτη θέση από τον Αργύρη Δημήτρη!!!
Ο πέμπτος αναβάτης της ΛΕΜΟΚΑ, Κανέλλος Δαλκαφούκης, τερμάτισε 24ος στην ίδια κατηγορία SB.

Σ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου