Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ELITE CITY RESORT»

300 περίπου παιδιά στις εκδηλώσεις για τον
εορτασμό της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Ολυμπιακή Ημέρα στην Καλαμάτα… Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της στην πόλη μας έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις του Elite City Resort, όπου το παρόν έδωσαν οι Ολυμπιονίκες της Ρυθμική Ειρήνη Αϊνδηλή, Χαρά Καρυάμη και Εύα Χριστοδούλου, του Στίβου Νίκη Μπακογιάννη, του Πόλο Βούλα Κοζομπόλη (πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών), των Καταδύσεων Νίκος Σιρανίδης και Χάντμπολ Γιάννης Χρυσόπουλος και συμμετείχαν περίπου 300 παιδιά.
Από τα 11 Ολυμπιακά Αθλήματα που επρόκειτο να παρουσιαστούν τελικά παρουσιάστηκαν λιγότερα πλην ωστόσο των αθλημάτων του Πόλο και της Κολύμβησης για τα οποία τα παιδιά θα έπρεπε να έχουν μαζί τους μαγιό.
Σε ορισμένα οργανωτικά μέρη συνέβαλε με τη συμμετοχή του ο σύλλογος του Ακρίτα Καλαμάτας που παράλληλα αυτό το διάστημα στο ξενοδοχείο «Elite» πραγματοποιεί το καλοκαιρινό του καμπ.
Την παρουσίαση του αθλήματος του Τζούντο ανέλαβε ο σύλλογος «Εν δράσει».
Το απόγευμα ακολούθησε η διάλεξη για τους κινδύνους του διαδικτύου με τίτλο: «Διαδικτυακές διαδρομές υψηλού ρίσκου και παρουσίαση του Cyber Kid» από το διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Υποστράτηγο, Μανώλη Σφακιανάκη, στο πλαίσιο έναρξης της συνεργασίας με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Την οποία ανήγγειλε ο πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας, Ισίδωρος Κουβέλος,.





Παράλληλα υπήρξαν ενημερωτικές παρουσιάσεις σχετικά με την Ολυμπιακή ημέρα 2015: «Get active on Olympic Day», σκοπός και δράσεις. Τα παιδιά κατά την είσοδό τους στις απογευματινές εκδηλώσεις έλαβαν καπελάκια και μπλουζάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου