Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Αγιασμός και «πρώτη»


ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ρόστερ και διάθεση για ποδόσφαιρο, άρχισε χθες την προετοιμασία του ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου!
Αγιασμός και πρώτη προπόνηση παρουσία του προέδρου Παναγιώτη Χρονά, ο οποίος κατά την ομιλία του ευχήθηκε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς επισημαίνοντας την ανάγκη συνέπειας και απόλυτης συνεργασίας με τον προπονητή –γυμναστή Χαράλαμπο Ράλλη, ο οποίος χαίρει μεγάλης εκτίμησης από την διοίκηση η οποία του παρέδωσε «εν λευκώ» το αγωνιστικό τμήμα!
Το παρόν στην πρώτη της ομάδας έδωσε και η αντιδήμαρχος Μαρία Αντωνοπούλου η οποία ευχήθηκε καλή χρονιά, υποσχόμενη παράλληλα να στηρίξουν ως δημοτική αρχή τις προσπάθειες του συλλόγου.
Τη φετινή σεζόν τρεις ακόμη συνεργάτες από το ίδιο χωριό και μάλιστα αφιλοκερδώς πρόκειται να προσφέρουν τη βοήθειά τους στην ομάδα, ο λόγος για τους Παναγιώτη Αρβανίτη και τους αδελφούς Μπάμπη και Σάκη Πουλόπουλο, υιοί του παλαίμαχου παίχτη της ομάδας, Δημήτρη και της συγχωριανής τους, Αγγελικής Κακριδώνη.
Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Αναστάσιος που ευχήθηκε στην ομάδα καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί τέλος, πως τα μαντάτα για το γηπεδικό είναι ευχάριστα! Καθώς πραγματοποιήθηκε η δημοπρασία του έργου τοποθέτησης πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Βλαχόπουλου και η ανάθεσή του σε εργολάβο, την Παρασκευή 28 Αυγούστου. Προβλέπεται η βελτίωση του χώρου και η τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα του γηπέδου του χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου