Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΥΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Τα καινούργια πρόσωπα στο ρόστερ
εν όψει Α΄ κατηγορίας Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ αθλητές που φέτος θα ενισχύσουν την ομάδα μπάσκετ του Ευκλή καλωσορίζει η διοίκηση του Ευκλή Καλαμάτας και ειδικότερα ο έφορος του τμήματος μπάσκετ Χρήστος Λυμπερόπουλος και ο προπονητής Ηλίας Στακίας.
Για 5η συνεχόμενη χρονιά θα καθοδηγήσει την ομάδα μπάσκετ ο προπονητής Ηλίας Στακιάς, ο οποίος εξήγησε πως στον Ευκλή θα παραμείνει ο κύριος κορμός των παικτών κάτι που βοηθά στην διατήρηση της ομοιογένειας εν όψει ενός δύσκολου πρωταθλήματος όπως αυτό της Α΄ Ανδρών.
Φέτος την ομάδα του Ευκλή ενισχύουν οι Αλέξανδρος Γερμανός, Παναγιώτης Γιατράκος, Γεώργιος Γιατράκου με υποσχετική για 1 χρόνο από τον Γ.Σ. Μεσσήνης και Ξενοφώντας Φουρναράκος.
Παράλληλα, παρέμεινε με υποσχετική από τον Ακάδημο Καλαμάτας, ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος που πέρυσι ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές.
 «Η διοίκηση ο έφορος και ο προπονητής του τμήματος μπάσκετ του ΣΠΟΚ Ευκλής ευχαριστούν θερμά τους παίκτες που στήριξαν την ομάδα και αποχώρησαν τη νέα σεζόν από αυτήν». Ιδιαίτερα ευχαριστούν με ανακοίνωσή τους …«τον Βασίλειο Κωτσάκο που για 4 συνεχόμενα χρόνια έπαιξε με την ομάδα αν και είχε σπουδαστικές υποχρεώσεις, καθώς ήταν φοιτητής στην πόλη μας.»
Η προετοιμασία πρόκειται να ξεκινήσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της «Τέντας», όπως επίσης και η Ακαδημίας του «Ευκλή» θα προπονείται στο ΚΓ της «Τέντας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου