Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΖΟΠΟΡΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ «ΕΥΚΛΗΣ»

Στις 27 Σεπτεμβρίου ο αγώνας ποδηλασίας
με την επωνυμία «8η Ανάβαση Ταϋγέτου»

ΜΙΑ διοργάνωση για την οποία έχει δώσει εξετάσεις, τον ποδηλατικό αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Ανάβαση Ταϋγέτου» διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά φέτος, ο Σύλλογος Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας «Ευκλής», με την στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.
Η «8η Ανάβαση Ταϋγέτου» θα γίνει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης την 11η πρωινή, στις εξής κατηγορίες: Εφήβων-Γυναικών-Νέων Ανδρών-Ανδρών-Μάστερς-ΟΠΕΝ.
Το ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι μεγάλη και κάθε χρόνια στην εκκίνηση του ποδηλατικού αγώνα δρόμου «Ανάβαση Ταϋγέτου» βρίσκονται πολυάριθμοι ποδηλάτες όχι μόνο από την Καλαμάτα αλλά και άλλες περιοχές της χώρας.
Ως σημείο εκκίνησης έχει ορισθεί η πλατεία 23ης Μαρτίου και τερματισμού το Τουριστικό Ταϋγέτου, σε υψόμετρο 1350m, μετά από 33 χιλιόμετρα, με προεκκίνηση 10 χιλιομέτρων. Συνολικά, δηλαδή οι ποδηλάτες που θα λάβουν μέρος, θα διανύσουν 43 χιλιόμετρα!
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:
● Γραμματεία-Τεχνικό Συνέδριο
Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 09:30πμ για την παράδοση των δελτίων και την παραλαβή των αριθμών του αγώνα καθώς και για την δήλωση των αυτοκινήτων συνοδείας.
Το Τεχνικό Συνέδριο θα γίνει στο σημείο της εκκίνησης στις 09:45πμ.
● Βραβεύσεις
Στους 6 πρώτους κάθε κατηγορίας μετάλλιο-δίπλωμα και στον 10 κύπελλο
-κατηγορία Μάστερς θα βραβευθεί ξεχωριστά ως Α-Β-Γ-Δ καθώς και στην κατηγορία ΟΠΕΝ ηλικιακές κατηγορίες από 15 ετών έως 30ετών και από 31 έως 45 ετών και από 46 ετών και άνω
● Χρηματικά Έπαθλα
Ο διοργανωτής έχει και χρηματικά έπαθλα στη Γενική κατηγορία αθλητών.
Τα έπαθλα είναι ως εξής:
1ο Sprint ανάβασης στο 8ο χιλ. 50 ευρώ
2ο Sprint ανάβασης στο 22ο χιλ. 50 ευρώ
Τελικό Sprint στο 33χιλ. 100 ευρώ
● Απονομές: Απονομές θα γίνουν πλησίον του τερματισμού (Τουριστικό Ταϋγέτου), τα χρηματικά έπαθλα θα δοθούν μετά τις απονομές.
Αντίτιμο: 10€ για όλους τους αθλητές.
● Κανονισμοί-Λεπτομέρειες: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και ειδικότερα με αυτούς που αφορούν την ποδηλασία δρόμου.
Όροι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες που ανήκουν στην δύναμη της ΕΟΠ και έχουν δελτία θεωρημένα για το 2015. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών/τριών.
● Αθλητική περιβολή: Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή, που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI-ΕΟΠ (φανέλες, παπούτσια, κράνος κλπ).

● Ιατρική υποστήριξη: Η διοργάνωση θα έχει ιατρική υποστήριξη από γιατρό και παρουσία των Εθελοντών Σαμαρειτών του ΕΕΣ Καλαμάτας.
● Ρυθμίσεις απρόβλεπτων θεμάτων: Για ό,τι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη των αγώνων και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π., αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή.
● Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την Πέμπτη 25/9/2015 και ώρα 21:00 στο email efklisl894@gmail.com. και τηλ. Fax: 27210 90627.
Δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και μία ώρα πριν την εκκίνηση . Παράκληση για έγκαιρη δήλωση συμμετοχής προς διευκόλυνση των διοργανωτών.
● Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον υπεύθυνος του ποδηλατικού τμήματος του «Ευκλή» Πάνο Βεργετόπουλο στο τηλέφωνο: 6932 204 166.
Σημειώνεται, τέλος, πως ο Σ.Π.Ο.Κ. «Ευκλής» δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ατύχημα ή φθορά-απώλεια αγωνιστικού υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου