Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ

Σε καλό δρόμο η ομάδα
αλλά ακόμη μακριά από το 100%

ΤΗΝ ΗΤΤΑ με 3-1 σετ γνώρισε στο πρώτο φιλικό της χρονιάς με αντίπαλο την Κόρινθο η ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη, που έγινε την Τετάρτη στο κλειστό της Κορίνθου. Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Ακρίτα πήγε καλά και έδειξε θετικά στοιχεία, ωστόσο αποδείχθηκε πως βρίσκεται ακόμη σε «άγουρο» επίπεδο προετοιμασίας και χρειάζεται ακόμη δουλειά για να φτάσει το επιθυμητό 100%.
Στο προχθεσινό φιλικό οι παίκτριες του Ακρίτα έπαιξαν κατά περιόδους κάλο βόλεϊ, έχοντας ωστόσο περιθώρια βελτίωσης. Γεγονός αναμενόμενο μιας και ακόμη είναι πολύ νωρίς για πιο ασφαλή συμπεράσματα, εξάλλου ήταν μόλις το πρώτο φιλικό της χρονιάς!
Παρόλα αυτά η ομάδα παρουσιάστηκε στο κλειστό της Κορίνθου ελλιπής καθώς δεν είχε στη δύναμή της την έμπειρη πασαδόρο Νάνσυ Πανταζοπούλου και τις ακραίες Μαρία Χάσκου και Έλενα Δεδούση, σε ό,τι αφορά μάλιστα την τελευταία τελείωσε τις υποχρεώσεις και επέστρεψε από την Πάτρα μπαίνοντας κανονικά σε ρυθμό προετοιμασίας με την ομάδα του Ακρίτα.
«Σε γενικές γραμμές είδαμε κάποια θετικά στοιχεία» μας είπε ο προπονητής της καλαματιανής ομάδας, Μπάμπης Μυτσκίδης ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση πως στο πρωτάθλημα η ομάδα θα είναι σε θέση να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο «Θα έχουμε ένα καλό σύνολο, θα δούμε βεβαίως και ο Όμιλος πως θα είναι και οι ομάδες πως είναι στο γήπεδο.»
Βάσει ονομάτων ωστόσο ως φαβορί έχρισε «Τον Πορφύρα, πιστεύω πως σε βάσει ονομάτων, διότι όλα φαίνονται μέσα στο γήπεδο, είναι σε καλύτερη μοίρα, ακολούθως ο Πανιώνιος τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε και σε φιλικό αγώνα.»
Σημαντικό ωστόσο θεωρεί ο έμπειρος κόουτς τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα και οι παίκτριές του θα αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια «Εμείς θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Όμιλος και η Κατηγορία δεν έχει εύκολο παιχνίδι, ούτε παιχνίδι που τα κερδίζεις πριν ξεκινήσουν. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανοικτό (σ.σ. σε αποτελέσματα) και θα είναι συναρπαστικό για τον κόσμο τον οποίο θέλουμε στο γήπεδο.
Εμείς θα πρέπει να «χτυπάμε» κάθε παιχνίδι. Εάν είναι καλύτερος ο αντίπαλος τότε ας κερδίσει…».
Το δεύτερο φιλικό με την Κόρινθο στην Καλαμάτα το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό της παραλίας και εκεί η ομάδα δεν προβλέπεται να έχει απουσίες, με τον Μπάμπη Μυτσκίδη να έχει τη δυνατότητα για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα καθώς θα απουσιάζουν τα προβλήματα!
Στις 25/9 ο Ακρίτας θα μεταβεί στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, ενώ το διήμερο 26 και 27 Σεπτεμβρίου θα συμμετέχει στο 3ο «Τουρνουά Φιλίας Παναγιώτα Τζίφα 2015» που διοργανώνει η ομάδα του Ρέντη με τη συμμετοχή των ομάδων: Αγίας Παρασκευής, Αμαζόνων, ΑΟ Ρέντη και του Ακρίτα.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου