Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Α.Λ.Α.Κ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έσπασε τα χρονόμετρα!

ΑΛΛΕΣ εποχές θυμίζει ο βροντερός ήχος που έβγαζε το Ford Escord MK2 του ταχύτατου οδηγού αγωνιστικών αυτοκινήτων, Σπύρου Παπαδόπουλου την περασμένη Κυριακή στην πίστα San Nicolas στη Δυτική Παραλία!
Το «καμάρι» της ΑΛΑΚ Μεσσηνίας, ο πιο γρήγορος οδηγός της δύναμή της, στο 2ο Grand Prix και Drift Show που έγινε στις 13 του μηνός, έσπασε όλα τα χρονόμετρα κατακτώντας την πρωτιά με τον απόλυτο χρόνο 0049731 και με ρεκόρ πίστας!
«Έσπασε τα χρονόμετρα ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το θηριώδες FORD ESCORD MK2 που θυμίζει εποχές GROUP B όπου οι κινητήρες έδιναν πάνω από 500 άλογα με τον απόλυτο χρόνο 0049731 με ρεκόρ πίστας.
Ο πρωταγωνιστής των αναβάσεων του Ελληνικού πρωταθλήματος υπόσχεται κι άλλες νίκες με τα χρώματα της Α.Λ.Α.Κ.» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΛΑΚ Μεσσηνίας για τον πλέον διακεκριμένο και ταχύτερο οδηγό που διαθέτει στη δύναμή της!
Αξίζει να πούμε πως η προσοχή στην λεπτομέρεια, οι υψηλές απαιτήσεις του ίδιου του οδηγού που επιμελείται προσωπικά τις επισκευές, την συντήρηση και την αναβάθμιση και βελτίωση του συνόλου των εξαρτημάτων του Ford Escord MK2 αυτοκινήτου του, αποτελούν ίσως ένα από τα πολλά μυστικά συστατικά της σπουδαίας 25χρονης παρουσίας του στις αγωνιστικές πίστες, όπου κατορθώνει και τερματίζει ανάμεσα στους κορυφαίους.
Θυμίζουμε πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση στη Δημητσάνα, όπου τον Αύγουστο που μας πέρασε στην διοργάνωση «Ανάβαση Δημητσάνας» τερμάτισε 1ος στην κατηγορία Open.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου