Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Στο «Τουρνουά Φιλίας Παναγιώτα Τζίφα 2015»
οι πετοσφαιρίστριες του Μπάμπη Μυτσκίδη

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΡΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ




ΤΟΝ χρόνο αντίστροφα για την 4η συνεχόμενη συμμετοχής της στο εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2 Εθνικής γυναικών μετρά η ομάδα του Ακρίτα Καλαμάτας, που φέτος τον πάγκο της θα έχει τον έμπειρο Μπάμπη Μυτσκίδη.
Η γυναικεία ομάδα του Ακρίτα Καλαμάτας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα δώσει και ορισμένα φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία ο έμπειρος κόουτς θα επιδιώξει να βγάλει συμπεράσματα σχετικά με τη δυναμική της νέας του ομάδας, αλλά και μέσα από τις δοκιμές και κανονικές αγωνιστικές συνθήκες να την προετοιμάσει το δυνατόν καλύτερο για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινά το διήμερο 17-18 Οκτωβρίου. Θυμίζουμε πως ο Ακρίτας την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος παίζει κόντρα στους Ίωνες εκτός έδρας.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας θα γίνουν τα εξής φιλικά παιχνίδια.
Το Σάββατο 19/9 ο Ακρίτας θα παίξει κόντρα στην Κόρινθο στο κλειστό της παραλίας, ομάδα που θα βρει μπροστά της και στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
Στις 25/9 θα μεταβεί στην Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο ενώ το διήμερο 26 και 27 Σεπτεμβρίου θα συμμετέχει στο 3ο «Τουρνουά Φιλίας Παναγιώτα Τζίφα 2015» που διοργανώνει η ομάδα του Ρέντη και στο οποίο εκτός από τον Ακρίτα και την διοργανώτρια ομάδα του ΑΟ Ρέντη, θα συμμετέχουν και οι ομάδες της Αγίας Παρασκευής και των Αμαζόνων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου