Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΑΔΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ

«Η «Καλαμάτα» θα κοιτάξει την Δόξα στα μάτια!»

ΠΑΡΑ το …«στραπάτσο» στο φιλικό  με τον Παναρκαδικό, στην ομάδα της «Καλαμάτας» η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά και σε κάπως πιο χαλαρό τέμπο αφού οι μέρες και οι ώρες για την πρεμιέρα με την Δόξα Μανωλάδας (27/9) λιγοστεύουν!
«Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια φέτος, πρόκειται για νέα ομάδα» εκ πρώτης αναφέρει ο προπονητής της «μελανόλευκης» Κώστας Κλάδης που φέτος καλείται να φέρει σε πέρας δύσκολο έργο. Η άσχημη εμφάνιση με τον Παναρκαδικό στο πρόσφατο φιλικό και η ήττα με 4-0 προκάλεσε ορισμένες έντονες αντιδράσεις και μια φημολογία περί αλλαγής σκυτάλης που προς ώρας δεν επιβεβαιώνεται, πιθανόν όμως να είναι πολύ νωρίς για να αρχίσουν …τα όργανα, μιας και όπως κάθε νέα ομάδα έτσι και η ολόφρεσκη «Μαύρη Θύελλα» έχει δικαίωμα σε πίστωση χρόνου!
Πιθανόν οι αντιδράσεις να ήταν πρώιμες μιας και μια νέα ομάδα 25 ατόμων, θα είναι σε θέση φανεί και να δείξει ασφαλή αποτελέσματα μετά από τρεις μήνες κι αφού έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της. Μια άποψη που φαίνεται να συμμερίζεται και ο προπονητής, Κώστας Κλάδης ο οποίος σε δηλώσεις του στη «Φ» είπε: «Δεν μας αγγίζει αυτό το αποτέλεσμα (σ.σ. 4-0 με Παναρκαδικό) ήταν φιλικό, μπορεί βεβαίως να μας έκανε και καλό, να μας «ξύπνησε»!
Στο παιχνίδι αυτό φανήκαμε κουρασμένοι, δεν είχαμε καθόλου αντίδραση, καθόλου καθαρό μυαλό. Ήταν μια εμφάνιση που δεν αξίζει να την συζητάμε…» Εξάλλου, όπως είπε: «Δεν είναι αυτά τα παιδιά. Έχουν χαρακτήρα και είναι καλοί ποδοσφαιριστές…
«Από δω και πέρα αρχίζει το πρωτάθλημα και ο στόχος μας και το έργο μας δεν εύκολο. Ειδικά στο πρώτο παιχνίδι, αντιμετωπίζουμε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο, που έχει αθλητές που παίζουν πολλά χρόνια μαζί , έχει κάνει 3-4 προσθήκες. Εμείς όμως θα κοιτάξουμε την Δόξα στα μάτια! Μας ενδιαφέρει να ξεκινήσει με το δεξί η ομάδα μας κι από κει και πέρα θα επιδιώξει ό,τι καλύτερο αποτέλεσμα μπορεί να κερδίσει.»
Μεταγραφικά, στην σημερινή προπόνηση αναμένεται να βρεθούν οι Πιέρ Καλαγκάνης και Μάριος Αγγελόπουλος, δυο αξιόλογοι παίκτες που όλοι πιστεύουν πως έρχονται να βοηθήσουν. Σημαντικό δε το γεγονός πως προπονητικά μιλώντας, έρχονται έτοιμοι και άμεσα πιάνουν δουλειά!
Εν όψει πρεμιέρας, ο Κώστας Κλάδης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Βούλγαρο σέντερ φορ Ένιο Κραστότσεφ που είναι τραυματίας.

Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου