Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΚ

Το Διαβολίτσι θα επιδιώξει σήμερα
να ρεφάρει με νίκη στ’ Αρφαρά!

ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ, ΕΚΤΟΣ Ο ΜΑΡΡΗΣ

«ΚΡΑΤΑΜΕ την διάθεση» ήταν η απάντηση του κόουτς των «νερατζούρι» Σωτήρης Δημάκης για το παιχνίδι της πρεμιέρας και την ήττα 3-0 από την Κυπαρισσία.
«Γνωρίζαμε ότι το ματς είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αφού παίζαμε με έναν από τους διεκδικητές του τίτλου παρόλα αυτά, το παλέψαμε!
Πρωτίστως ο κ. Δημάκης χαρακτήρισε την περσινή πρωταθλήτρια Μεσσηνίας καλύτερη φέτος σε σύγκριση με την περσινή σεζόν ακολούθως στάθηκε στα σημεία που λειτούργησαν ευεργετικά για τους Κυπαρίσσιους αντιπάλους στο πρόσφατο ματς της πρεμιέρας: «Παίζαμε μέσα την έδρα της Κυπαρισσίας και μέχρι το σημείο που χρειάστηκε να κάνουμε δυο αναγκαστικές αλλαγές, στο 25΄ του Καστριτσέα και στο 38΄ του Θεοδωρόπουλου, πατάγαμε καλύτερα και αυτό παραδέχτηκαν και οι αντίπαλοί μας. Θεωρώ ωστόσο πως οι δυο αυτές αναγκαστικές αλλαγές άλλαξαν εντελώς το αρχικό μας πλάνο να χτυπήσουμε την Κυπαρισσία, κι αυτό φάνηκε. Μάλιστα αξίζει να πούμε πως τα γκολ που δεχτήκαμε στην πορεία έγιναν από την αριστερά πλευρά, όπου έγιναν οι αλλαγές αυτές!
Πήγαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με 1-0 όπου συμφωνήσαμε να μην το παρατήσουμε. Πράγματι τα παιδιά δεν το παράτησαν και φτάσαμε στο 55΄ οπότε είχαμε εμείς την πρώτη κλασική ευκαιρία με τον Χριστόπουλο που σε περίπτωση που πετύχαινε γκολ και είχαμε ισοφαρίσει θα μιλούσαμε για διαφορετικό παιχνίδι. Αμέσως μετά ίσχυσε ο νόμος ποδοσφαίρου που λέει πως εάν δεν βάλεις γκολ θα το φας και μετά το 2-0 το παιχνίδι «κλείδωσε». Αυτό που κρατάω από το παιχνίδι όμως είναι η διάθεση που δείξανε τα παιδιά και τους δίνω συγχαρητήρια γι’ αυτό.»
Ερωτώμενος για την περσινή πρωταθλήτρια ο κόουτς του ΑΟΔ εξέφρασε την άποψη πως όπως πέρυσι έτσι και φέτος η Κυπαρισσία θα είναι ανάμεσα στους τρεις διεκδικητές του τίτλου, μαζί με Πύλο και Πάμισο!
«Σίγουρα η ομάδα (σ.σ. Κυπαρισσία) θέλει χρόνο να «δέσει», ακόμη είναι νωρίς, δεν είδα μια ομάδα ακριβώς όπως πέρυσι, μη ξεχνάμε ένα νέο κόουτς και ορισμένους νέους παίκτες, όσο περνά ο καιρός όμως θα «δένει» και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει!»

«Πρώτος στόχος η παραμονή»
Όσο για τους στόχους της ομάδας του, ο Σωτήρης Δημάκης εξήγησε πως ο πήχης έχει μπει λίγο πιο πάνω σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, πάντοτε ωστόσο πρώτο μέλημα θα είναι η επίτευξη μιας άνετης παραμονής στην Α΄ Μεσσηνίας.
«Ακόμη είναι αρχή και η ομάδα πρέπει να τονίσουμε πως τα παιδιά έβγαλαν δύσκολο πρόγραμμα προετοιμασίας καθώς συνδύασαν δουλειά και προπόνηση και αυτό φαίνεται στα πόδια τους που είναι βαριά.
»Για τη φετινή σεζόν έχουμε στόχο την εύκολη παραμονή μας και πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει όλες τις δυνατότητες και προδιαγραφές να πάει λίγο πιο ψηλά σε σχέση με πέρυσι!»
Θυμίζουμε πως στον περσινό «τερματισμό» το Διαβολίτσι είχε τερματίσει στην 9η θέση έχοντας 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και 13 ήττες σε 30 αγώνες!

Να ρεφάρει με Αρφαρά
Οι «νερατζούρι» σήμερα  στρέφουν την προσοχή τους σε έναν αντίπαλο περισσότερο στα μέτρα τους! Σήμερα η ομάδα του Διαβολιτσίου θα μεταβεί στο γήπεδο Αρφαρών, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό πάντοτε αξιόμαχο Αστέρα, ζητώντας το τρίποντο που θα «πατσίσει» την απώλεια της πρεμιέρας!
«Σαν αντίπαλος είναι πιο βατός, αλλά φέτος όλα τα παιχνίδια κρύβουν κινδύνους. Επίσης θεωρώ πως πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει σε τι μέρα θα βρεθεί μια ομάδα, ακόμη και μια ομάδα που συγκριτικά φαίνεται πιο αδύναμη από εμάς!» εξήγησε ο προπονητής του ΑΟΔ και εν συνεχεία επισήμανε πως το παιχνίδι θέλει πολύ προσοχή ώστε η ομάδα του στο τέλος να αποχωρήσει χαμογελώντας!
«Τα Αρφαρά είναι παραδοσιακά μια καλή ομάδα στην έδρα της. Θέλει πολύ προσοχή» μάλιστα είπε πως σε περίπτωση νίκης στ’ Αρφαρά με δεδομένο πως τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα του καλείται να αντιμετωπίσει τα φετινά φαβορί για την πρωτιά, ήδη έπαιξε με Κυπαρισσία και έπονται Πύλος και Πάμισος, θα αποκομίσει εκτός από τους τρεις πρώτους βαθμούς της χρονιάς και σημαντικό ψυχολογικό ατού.
«Ένα θετικό αποτέλεσμα στ’ Αρφαρά θα μας δώσει άλλο αέρα γιατί μέχρι την 4η αγωνιστική παίζουμε τις άλλες δυο ομάδες, Πύλο και Πάμισο, που διεκδικούν φέτος τον τίτλο» είπε.
Στα αγωνιστικά, μέχρι και την τελευταία στιγμή σήμερα, ο Σωτήρης Δημάκης θα περιμένει τους τραυματίες της πρεμιέρας. Ο Θεοδωρόπουλο που έκανε ατομικό και ο Καστριτσέας που δεν προπονήθηκε κρίνονται αμφίβολοι. Σίγουρα απόντας θα είναι ο Μαρρής που είχε έναν τραυματισμό στο ματς Κυπέλλου με την «Καλαμάτα» και αναμένεται να μπει σε προπονητικό ρυθμό από την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο Βεργόπουλος που προπονήθηκε κανονικά κρίνεται έτοιμος για να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Σ.Τρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου