Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ «ΒΙΛΝΙΟΥΣ OPEN»

«Αργυρός» στη Λιθουανία στο Μονό ο Γιώργος Λαζαρίδης

ΣΤΟ κυνήγι του μεγάλου ονείρου της συμμετοχής του στην Παραολυμπιάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016, ο Γιώργος Λαζαρίδης δε σταματά να προσπαθεί και να διακρίνεται! Έτσι έγινε και στο διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο «Βίλνιους OPEN» στη Λιθουανία όπου συμμετείχε με επιτυχία. Εκεί ο διεθνής καλαματιανός τενίστας έφτασε μέχρι τον Τελικό του διπλού και κατέκτησε τη δεύτερη θέση με συμμετοχή στον Ημιτελικό στο Μονό.
Στο διπλό παρτενέρ του Γιώργου Λαζαρίδη ήταν ο Βίλχαρ Βιλίστε, αθλητής από την Εσθονία Τον οποίο ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία τους και την επιτυχία τους.
Σταθερή και συνεχής αγωνιστική παρουσία, με μεγάλο στόχο και όνειρο την συμμετοχή του στην Παραολυμπιάδα του ΡΙΟ ντε Τζανέιρο το 2016.

Το επόμενο διάστημα το πρόγραμμά του, περιλαμβάνει προπονήσεις με τον προπονητή μου Ανδρέα Νίκα στο γήπεδο τένις ΑμεΑ του Δήμου Καλαμάτας, την γυμνάστριά Χριστίνα Πανταζοπούλου και την υπόλοιπη ομάδα του την Αριστέα Γαζούλη και τον Αριστομένη Νικολόπουλο.
Αγωνιστικά στόχος του καλαματιανού τενίστα είναι τον Οκτώβριο να συμμετάσχει σε τρία διεθνή τουρνουά, ένα στο Κόμο- Ιταλία και δυο στην Μόσχα.


Ο Λαζαρίδης ευχαριστεί θερμά όλους όσοι στηρίζουν την αγωνιστική του προσπάθεια, ηθικά και οικονομικά, την Μercedes Benz Eλλάς, την Αegean Αirlines, Kalamata Papadimitriou, Ολυμπία Ελλάς, την Pharma Group- οικογένεια Φυλακτίδη, greektomato, την Wilson- Hypersports ΕΠΕ, οικ.Σταυρ. Ρεντζεπέρη, το ρόδι, greatway, τον Δ.Καλαμάτας.
Μακάρι και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.
Ευχαριστεί επίσης όλες και όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την αμέριστη στήριξη, συμπαράσταση, ειλικρινή αγάπη , το πραγματικό και ουσιαστικό ενδιαφέρον.
Για την ιστορία να πούμε ότι το διεθνές τουρνουά Βίλνιους OPEN, όπου συμμετείχε και διεξήχθη 27-30 Αυγούστου στο Βίλνιους, Λιθουανία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου