Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Πρωτιά Μπενάρδου -Αλεξανδρόπουλου (Κυπαρισσία) στις ανδρικές δυάδες στο Πανελλήνιο Beach-Racket Open

ΤΡΙΤΟΙ ΣΤΙΣ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ ΠΑΤΣΙΛΙΒΑΣ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΚΑΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΓΙΤΗΣ

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ επιτυχία διοργάνωσε ο Όμιλος Θαλάσσιων - Παράκτιων Αθλημάτων και Ξυλορακέτας «Τρίτων Καλαμάτας» (Ο.Θ.Π.Α.Ξ.) στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2015 τους αγώνες Beach-Racket κατηγορίας Open, στις νέες αθλητικές του εγκαταστάσεις στην παραλία του Προλιμένα Καλαμάτας.
Οι 18 δυάδες ανδρών το Σάββατο 24/10, οι 8 τετράδες ανδρών και οι 8 μικτές δυάδες την Κυριακή 25/10 προσέφεραν πλούσιο θέαμα σε όσους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας.
Ο πρόεδρος Παναγιώτης Διακουμέας και το Δ.Σ. του Τρίτωνα εργάστηκαν σκληρά για αυτήν την διοργάνωση και στο τέλος ανταμείφτηκαν με τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια που πήραν από όλους σε αυτήν την πρώτη τους επίσημη αθλητική δραστηριότητα.
Στο αγωνιστικό σκέλος και στις ανδρικές δυάδες επικράτησαν σχετικά εύκολα οι Μπενάρδος – Αλεξανδρόπουλος από την Κυπαρισσία με 353,47 πόντους. Στην δεύτερη θέση από το Pasarella Club οι Γκίνης-Χαλκίδης με 338,95 πόντους και τρίτοι τερμάτισαν οι Αλιβιζάτος-Βασιλακόπουλος από το Πόρτο-Ράφτη me 301,46 πόντους.
Στις τετράδες ανδρών οι Μπενάρδος-Χριστόπουλος-Κτενάς-Αλεξανδρόπουλος χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα, αναδείχθηκαν πρώτοι με 746,76 πόντους. Δεύτεροι ήσαν οι Αλιβιζάτος-Νανόπουλος-Βασιλακόπουλος-Μητράκος από το Πόρτο-Ράφτη με 607,29 και τρίτοι μετά από ένα όμορφο παιχνίδι αναδείχθηκαν οι καλαματιανοί Πατσιλίβας, Κανελλόπουλος, Κακαλίκας και Δρογίτης με 545,42 πόντους.
Στις μικτές δυάδες η Ρουδανά Μιχαηλίδου με τον Γιώργο Χαλκίδη έκλεισαν την διοργάνωση με ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που τους χάρισε την πρώτη θέση με 416,41 πόντους . Ένα μικτό από την Καλαμάτα που διαγωνιζότανε για πρώτη φορά κέρδισε το θερμό χειροκρότημα όλων των θεατών και την δεύτερη θέση με 373,44 πόντους η Ελίζα Σαραντέα και ο Χρήστος Ξεροβάσιλας. Στην Τρίτη θέση από το Pasarella Club η Δέσποινα Ευθυμιάδου και ο Μάριος Μαλτέζης με 352,63 πόντους.
Στα διαλλείματα που υπήρξανε ανάμεσα στα παιχνίδια δόθηκε η ευκαιρία σε δύο παίδες από την Κυπαρισσία στον 14χρονο Δημήτρη Αρβανίτη και στον 13χρονο Αντώνη Κτενά να δείξουν τις ικανότητές τους στο Beach-Racket παίζοντας με Θανάση Μπενάρδο και Κώστα Κτενά, αντίστοιχα.
Το βράδυ του Σαββάτου στο δείπνο που παρέθεσε ο διοργανωτής σύλλογος Τρίτωνας προς τιμήν αθλητών και συνοδών ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε θερμά όλους του επισκέπτες της πόλης που ήρθαν με αφορμή τους αγώνες Beach-Racket υποσχέθηκε πως ο Δήμος της Καλαμάτας θα είναι στο πλευρό του συλλόγου και θα συμπαρασταθεί με όλα τα μέσα που διαθέτει στην ανάπτυξη της Αντισφαίρισης Ξυλορακέτα(Beach-Racket). O αντιπρόεδρος του Τρίτωνας Στέφανος Παλλαδινός προσέφερε αναμνηστική πλακέτα στον δήμαρχο Καλαμάτας.
Στο δείπνο που παρέθεσε ο Τρίτωνας εκτός από το προεδρείο της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. (Κοσμάς, Μητράκος, Βαρδάκης, Στεφανιδης) τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας, Νίκος Μπασακίδης, ο πρόεδρος της Λιμενικής Αστυνομίας Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας Σ. Τσούλος, η πρόεδρος Τουριστικής Ανάπτυξης Παναγιώτα Ντίντα, και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας Χάρης Βγενής και ο πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Δημήτρης Κακαλίκας.
Η αυλαία έπεσε το απόγευμα της Κυριακής, με την τελετή λήξης στο πλαίσιο της οποίας ο πρόεδρος της Α΄.Ε.Σ.Α.Ξ. Γιώργος Κοσμάς συνεχάρη τον πρόεδρο του Τρίτωνα για άψογη διοργάνωση καθώς και όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στους αγώνες. Δεν παρέλειψε επίσης να συγχαρεί, τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου των Κρεστένων Νίκο Ψευδό για την άριστη τεχνική υποστήριξη που παρείχε στους αγώνες με το μηχάνημα του συλλόγου του, το μέλος του Δ.Σ. της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ. και Πρόεδρο της Π.Ε. Γιώργο Στεφανίδη για την μουσική και ηχητική κάλυψη των αγώνων καθώς και τον Γενικό Γραμματέα της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. Κώστα Βαρδάκη για τα καθήκοντά του ως Επιδιαιτητής των αγώνων.

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας Χάρης Βγενής, απηύθυνε με την σειρά του χαιρετισμό, συγχαίροντας τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση.
Στο τέλος ο Πρόεδρος του Τρίτωνα Παναγιώτης Διακουμέας, εμφανώς συγκινημένος και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές αυτής της όμορφης γιορτής της Ξυλορακέτας την Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ. καθώς και όλους τους χορηγούς των αγώνων: έναν προς έναν:
Kalamata Papadimitriou, Κ. Βελλής Α.Ε. Dimo Hellas, Σάμιος Δημήτριος, Corner Cafe, «Έλατος», Χάρμα, Πατίστα, οπτικά Γραμμή, Καυκάς, Ελαστικά Λυμπέρης, Ιατρικά Είδη Χρονοπούλου, Κάρδαμος, παιδότοπος «Ζούγκλα», Πλυντήρια αυτοκίνητων «Νάσος», Επιγραφές Αντιτυρον, Ρακέτες ΜΕΜ, παρμπρίζ αυτοκίνητων Παντζής, Energy Club, Εστιατόριον Ακτή ΝΟΚ, Tretorn.

Οι αγώνες διεξήχθησαν με την εποπτεία της Α΄ ΕΣΑΞ και την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου