Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Α.Σ. JUDO -JUJITSU ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2 χρυσά, 3 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια
στο 2ο Τουρνουά «Δημήτρης Καττής» στη Ραφήνα

ΤΟ 2ο Τουρνουά Judo "Δημήτρης Καττής" πέρασε στην ιστορία…
30 Σύλλογοι και σωματεία από την Αττική, την Καλαμάτα την Βοιωτία και την Εύβοια συμμετείχαν με 475 συνολικά αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών (mini, προ-mini, παίδων, κορασίδων) στο 2ο Τουρνουά Τζούντο που διοργάνωσε ο ΑΟ Ραφήνας.
11 ώρες γεμάτες με το αγαπημένο άθλημα του τζούντο, όπου ο διοργανωτής σύλλογος είχε την πολυπληθέστερη συμμετοχή της διοργάνωσης με 52 αγωνιζόμενους αθλητές, κατακτώντας την 4η θέση στην γενική κατάταξη, με διαφορά μόλις ενός μεταλλίου από τον τρίτο Πανιώνιο Γ.Σ, με 4 χρυσά, 3 αργυρά και 9 χάλκινα μετάλλια.
Πρώτος σύλλογος κατετάγη ο Α.Ο.Ν. Αργυρουπόλεως, δεύτερος ο Ε.Ο.Σ. Αχαρνών και στη τρίτη θέση ο Πανιώνιος.
Να σημειωθεί πως την διοργάνωση στήριξαν η Ελληνική Ομοσπονδία JUDO, ο Δ.Ο.Π.Α.Π. και ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου.


2 χρυσά, 3 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια
για τον ΑΣ Judo -Jujitsu Καλαμάτας στη Ραφήνα

Το κλειστό γυμναστήριο Ραφήνας, ήταν κατάμεστο από φιλάθλους που θέλησαν να παρακολουθήσουν το τουρνουά. Εκεί την πόλη μας εκπροσώπησε για μια ακόμη φορά με αξιώσεις ο Αθλητικός Σύλλογος Judo -Jujitsu Καλαμάτας, κατακτώντας μάλιστα δυο χρυσά μετάλλια, τρία αργυρά και τρία χάλκινα μετάλλια. Αναλυτικά:
Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι  Βασιλική Μαρκάκη και Αγάπη Κακαλέτρη.
Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι Ήλεκτρα Νικοπούλου, Σέργιος Θεοδωρακόπουλος και Περικλής Φύκιρης.
Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Πολυζώης Δημητρόπουλος, Ιωάννα Παπουτσόγλου και Μιχαέλα Παπουτσόγλου.
Θετική παρουσία είχαν οι Έλενα Μαρκάκη, Γιάννης Σαχλάς, Γιώργος Ροβολής, Νίκος Σωφρονάς, Σπύρος Οικονόμου, Στέφανος Μητσέας και Βασίλης Δημητρούλης.
«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μου για τους αγώνες στο 2ο Τουρνουά Ραφήνας!» δήλωσε φανερά ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των νεαρών αθλητών και αθλητριών του ο προπονητής του ΑΣ Judo -Jujitsu Καλαμάτας Παναγιώτης Μαρκάκης.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των αθλητών του Αθλητικού Συλλόγου Judo -Jujitsu Καλαμάτας είναι στις 7 Νοεμβρίου στο Τουρνουά της Καλλιθέας.




Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου