Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΤΟΥ Γ.Ο. «ΆΘΛΟΣ» ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Με την Εθνική ομάδα Τραμπολίνο στο
World Cup 2015 Loule ο Απόστολος Κουταβάς

ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ το Λούλε της Πορτογαλίας αναχωρεί σήμερα η Εθνική Ομάδα Τραμπολίνο, για τον τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλου World Cup 2015 LOULE (POR).
Ανάμεσα στους αθλητές και τις αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας είναι και ο δις πανελληνιονίκης Απόστολος Κουταβάς από την Καλαμάτα.
Μαζί τους την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν στο Λούλε της Πορτογαλίας στην κατηγορία Ανδρών οι Νικόλαος Σαββίδης του Γ.Ο. Καβάλας, Ιωάννης Τοπτίδης του ΔΑΣ Δραπετσώνας και Μάριος Γράψας του συλλόγου Αριάδνη Περιστεριού και στην κατηγορία Γυναικών η Λίλα  Κασάπογλου του Α.Ο. Πεύκης.
Άλλη μια μεγάλη στιγμή στην πολυνίκη καριέρα του νεαρού αθλητή Τραμπολίνο του ΓΟ Άθλος Καλαμάτας, ο οποίος σε αυτή την προσπάθεια  θα έχει έναν σπουδαίο σύμμαχο: τον προπονητή του, Βασίλη Αγγελάκο, ο οποίος ως μέλος του προπονητικού τιμ της εθνικής μας ομάδας θα βρεθεί στο πλευρό του Απόστολου στο Λούλε της Πορτογαλίας.
Το προπονητικό τιμ πλαισιώνουν μαζί με τον Βασίλη Αγγελάκο οι Βαρβάρα Βοϊβόδα και Αρτούρ Ιεριμνιάν.



Υψηλές προσδοκίες Αγγελάκου
για τον Απόστολο Κουταβά

Βλέποντας πως ο αθλητής του βρίσκεται κοντά στο όνειρο πρόκρισης στους ολυμπιακός αγώνες του Ρίο, ο προπονητής του Βασίλης Αγγελάκος εκφράζει υψηλές προσδοκίες…

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Τραμπολίνο και του Γ.Ο. Άθλος Καλαμάτας Βασίλης Αγγελάκος δήλωσε τα εξής: «Αυτός ο αγώνας αποτελεί για εμάς δυστυχώς (ή ευτυχώς) τον μοναδικό διεθνή αγώνα προετοιμασίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Τραμπολίνο της Δανίας που διεξάγεται σε ένα μήνα περίπου από σήμερα. Η σειρά των παγκοσμίων Κυπέλων αποτελείται από 6 αγώνες τον χρόνο. Προσγειωμένοι στην Ελληνική οικονομική πραγματικότητα, προγραμματίσαμε την προετοιμασία της ομάδας χωρίς να συμπεριλάβουμε κανέναν διεθνή αγώνα, ούτε από την σειρά των κυπέλων αλλά ούτε και από άλλες φιλικές συναντήσεις. Όσο και αν είναι απαραίτητοι οι αγώνες σε αυτό το επίπεδο αποτελούν δυστυχώς για εμάς είδος πολυτελείας. Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία τελικά κατόρθωσε την τελευταία στιγμή να μας κάνει αυτό το μεγάλο δώρο, ένα μήνα πριν την μεγάλη μάχη για την πρόκριση της Ολυμπιάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως τον αγώνα αυτό τον είχαν ανάγκη όλοι οι αθλητές μας και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι μία χρυσή ευκαιρία να δούμε τις δυνάμεις μας σε πραγματικές, επιτέλους, συνθήκες και με πραγματικά, σπουδαίους αντιπάλους. Περιμένω σπουδαία εμφάνιση από όλους και ιδιαίτερα από τον Απόστολο Κουταβά, ο οποίος είναι πραγματικά κοντά στο όνειρο της πρόκρισης στους ολυμπιακός αγώνες του Ρίο. Ο Καλαματιανός αθλητής έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και έχει τις δυνατότητες για μια τέτοια διάκριση και ελπίζουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου