Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Συσπείρωση έφερε στο «τριφύλλι»
η παρουσία του Κριτσωτάκη στον πάγκο!

ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ συσπείρωσης στον Παναθηναϊκό… Η παρουσία του Σωτήρη Κριτσωτάκη στον πάγκο αποδεικνύεται ως σοφή επιλογή από πλευράς διοίκησης, καθώς μοιάζει να έδωσε το έναυσμα στους ποδοσφαιριστές για να πάρουν το δρόμο της επιστροφής!
Όλη την εβδομάδα στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού έγιναν παρουσία 21-23 παικτών. Αυτό εκ πρώτης είναι πολύ αισιόδοξο μήνυμα για την ομάδα του Παναθηναϊκού, που φέτος θέλει να βάσει τις βάσεις για κάτι καλύτερο, και συνάμα δημιουργεί την ελπίδα για κάτι καλύτερο στην πορεία, πως δηλαδή τα αρνητικά αποτελέσματα και οι κακές εμφανίσεις που δεν θα μπορούσαν να τον κρατήσουν στην κατηγορία, πιθανόν, σύντομα να αποτελέσουν παρελθόν.
Παράλληλα προκαλούν ευχάριστο πονοκέφαλο στον ίδιο τον Σωτήρη, τον Κριτσωτάκη, καθώς με 23 ποδοσφαιριστές προβληματίζεται όχι μόνον για την βασική εντεκάδα, αλλά και για την 18αδα!
Η επιλογή του ως κόουτς ήταν κάτι «…αναπάντεχο. Θα δουλέψω σκληρά, μέχρι να βρεθεί προπονητής για την ομάδα, δεν με θεωρώ προπονητή, αλλά συμπαίκτη των παιδιών», δήλωσε στη «Φ» και εν όψει του αγώνα με την Ακαδημία Πάμισου Μεσσήνης, ο Σωτήρης Κριτσωτάκης δήλωσε: «Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σε ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και θα φανεί αύριο (σ.σ. σήμερα) κατά πόσο αφομοιώθηκε κάτι από όλα αυτά που είπαμε.
Οι συμμέτοχες στις προπονήσεις ήταν 21-23 παίκτες, κάτι που δεν περίμενα! Όλοι μαζί θα πάμε χωρίς άγχος να παίξουμε ποδόσφαιρο».
Όσο για την αντίπαλο Ακαδημία Πάμισου είπε: «Είναι καλή ομάδα, με παίκτες που παίζουν ποδόσφαιρο και έχουν καλή κυκλοφορία. Γενικά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά εκεί. Το θέμα είναι να κερδίσουμε ώστε να ανεβάσουμε και την ψυχολογία μας».
Μια κίνηση που σίγουρα έκανε ακόμη περισσότερη εντύπωση, στην ήδη θετική τροπή που φαίνεται να παίρνει η απόφαση του Δημήτρη Μπούχαλη να του δώσει τα ηνία - έστω και προσωρινά μιας και η ομάδα συνεχίζει να ψάχνει για προπονητή – είναι η απόφασή του να παραδώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. «Επειδή δεν θα ήταν σωστό να είμαι και προπονητής και παίχτης και αρχηγός, παρέδωσα το περιβραχιόνιο στον Παναγιώτη Πετρόπουλο και ο δεύτερος αρχηγός θα επιλεγεί από τους παίχτες μέσα στην εβδομάδα», είπε.
Εκτός αποστολής είναι τα αδέλφια Χρήστος και Γιάννης Χριστόπουλος. Ο Χρήστος Χριστόπουλος δεν έχει αναρρώσει ακόμη από την εγχείριση που έκανε πέρυσι ενώ ο αδελφός του Γιάννης, θα απουσιάζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου