Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΗΣ Α΄ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Για την πρώτη εμφάνιση της
«Καλαμάτας BC» στα μεσσηνιακά παρκέ!


ΜΕΓΑΛΟΣ είναι ο ενθουσιασμός και η αδημονία του κόσμου για να δει την «Μαύρη Θύελλα» των μπασκετικών γηπέδων. Τη προσμονή του μάλιστα φανέρωσε η μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας,  που ξεπέρασε κάθε προσδοκία των ιθυνόντων του συλλόγου, οι οποίοι παράλληλα λαμβάνουν σε καθημερινή βάση θετικά σχόλια και ευχές για καλή πορεία της νεοσύστατης «Καλαμάτας BC»…
Η ώρα της πρεμιέρας πλησιάζει και ο κόσμος δεν χρειάζεται να περιμένει πολύ ακόμη, αφού το σαββατοκύριακο που έρχεται θα γίνει το πρώτο τζάμπολ στην πρώτη τη τάξει μπασκετική κατηγορία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
Συγκεκριμένα την προσεχή Κυριακή η «μελανόλευκη» των παρκέ θα αντιμετωπίσει τον πρώτο της αντίπαλο στο πρωτάθλημα, τον ΝΟ Πύλου με στόχο φυσικά να ξεκινήσει με …«ούριο άνεμο» το παρθενικό της ταξίδι…
Οι άνθρωποι της διοίκησης έδωσαν στο φως εχθές την αφίσα του αγώνα, μέσω της οποίας ζητούν τη στήριξη και παρουσία των φιλάθλων της «Μαύρης Θύελλας» και στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.
Στα αγωνιστικά, την Κυριακή που μας πέρασε ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος τέσταρε σε ένα ακόμη φιλικό την ομάδα του. Αντίπαλος ήταν ο Ευκλής και το αποτέλεσμα άνευ σημασίας. Ακολούθησε διήμερο ρεπό (Δευτέρα και Τρίτη) και σήμερα αρχίζουν πάλι την προετοιμασία τους για το ματς με την Πύλο. Το χθεσινό και ειδικά το σημερινό πρόγραμμα είναι έντονο καθώς περιλαμβάνει προπόνηση καθώς και φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, με αντίπαλο την Θουρία.
Την παρασκευή θα γίνει η τελευταία προπόνηση και το τελικό τσεκάρισμα του ρόστερ.
Οι Δημήτρης Τσικούρης και Γιώργος Γιαννουκάκης αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών τις προηγούμενες ημέρες (στη μέση ο πρώτος και στον ώμο ο δεύτερος) που ωστόσο δεν φαίνεται να τους πτοούν αφού από σήμερα μπαίνουν κι αυτοί στο προπονητικό πρόγραμμα.
Μοναδικός απόντας για την Κυριακή αναμένεται ο Μεϊμετέας, που είναι στρατευμένος στη Ρόδο, ενώ και αμφίβολη θα θεωρείται μέχρι την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Γιάννη Φωτάκη.


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου